Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?
Som tucna a hanbim sa
Zavidim?Lutujem Ta,ze sa tyras aby si bola ako tie modelky.Asi nie si normalna.
ale ktoze to k nam zavital, zakomplexova, vitaj !!!!!!!!!!
zakomplexova : Zavidis mi,ze som tucna?
jeeej Zjuzi, dakujem..si strasne zlata:)) jasne, chodim aj na pokec, ozvem sa ti:)
uz.chudnem - neskúšala si 90 dňovú rozlišovaciu diétu?
uz mi doslo jaka si zlata baba...hihi... inak dam ti heslo a aaj nick na pokec, tam si mozes kuknut moje fotky.....idem ti poslat mail :-) ak si na pokecie, taksa mi ozvi :-))
Mam 170 cm, 105 kg, schudla som uz za dva tyzdne 4 kg. Prosim, povzbudte ma, dajte mi nejake rady, chcela by som aspon na 80 kg schudnut... Pomaly, ale isto. Moj jedalnicek:
ranajky: kava, ovocie
desiata: jogurt alebo nieco mliecne alebo musli
obed: normalny
olovrant: ovocie alebo zelenina
vecera: polovicna porcia obeda
Cvicim do dna 30 minut na stepperi, chodim na dlhe prechadzky, nemam auto, takze vsade pesi. Cicim trikrat po desat minut. Myslite, ze je to dobry jedalnicek? Ue mi pojde este vaha dolu? Dakujem pekne.
oki som zvedava poslem aj ja nieco...aj ked neivem aku fotku.... ale mam pomaly net, tak to bude chvilu trvat :-)
Uz som ti poslala:)
Zjuzika..... bez toho j ako to mam tu..... to j musim vynechat....