Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?
Som tucna a hanbim sa
a co ked mas kolu v ruke a si tucibomba? to je tvoja vec... maj si co chces len nehovor o druhych ak ich nepoznas...preoze aj baba chuda ako ja si dopraje vsetkeho do sytosti...
V zivote by som nedrzala dietu,neobmedzovala sa v jedle,necvicila.
Je mi uplne jedno co si o mne myslis.Drzim Ti palce,aby si sa mala rada taka aka si.Kazdy moze byt sexi,TAKZE ASI TAK.
No a co ked som tucibomba s kolou v ruke?Nemusi mat kazdy 50kg.
mozno ma schizu...ktovei.... whee ale si jej dala :-)
Lucinkaaaa: podla mna nemas 55 ale 85 a mas komplexy,preto tu pises,ze chces este schudnut a asi pre teba je jedlo droga.
lucinka, je spokojna?:D ked tu tliape ze sa nenavidi a potom si serie do ust, normalne mi tlak stupol z nej:D
zakomplexovana a len tak medzi recou..je rozdiel medzi baculkou ktora chlapa pritahuje a medzi tučibombou s čipsami v ustach a kolou v ruke, z ktorej si chlapi robia prdel:P
Baby nechajte ju,je spokojna s tym ako vyzera,podla mna ani nechce chudnut a neslo by jej to,lebo jedlo je pre nu droga.
zakomplexovana:D:D:D:D ty co tliapes o tyrani?? o tom ze niekto normalne je a nepreziera sa??? ty si riadne sprosta.