Som tucna a hanbim sa

Príspevok v téme: Som tucna a hanbim sa
hanbimsa

Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?

zjuzjika

a anorexia je o niecom inom moja vies...tak si to nastuduj..... a nevrav nam zue sme anorekticky, ked normalne jeme...

zjuzjika

zakomplexova, ale a nie som vysusena ako chrt ale ty to nedokazes pochopit stale...mam uplne normalnu postavu, mam normylny zadok a aj prsia...ved aj polievocka to tu uz pisala...... a som rada ze mam taku ostavu, lebo to mame v rodine, tak za geny nemozem...

zakomplexova

Preco sa tak rozculujete nad mojou vahou?Je to moje telo,nie Vase.Ja som tucna nie Vy.Ale viete nemusi mat kazdy 50kg,Vy ste totalne anorekticky.
ZJUZJIKA: Ty mas ale inteligenciu,myslis si,ze ked si vysusena ako chrt,takze sa z Teba vsetci poskladaju?Vy chude baby len urazate tucne.Priala by so Ti mat 70kg,chcel by som vidiet co by si potom hovorila a robila.Dakuj Bohu a prirode,ze zeries a nepriberas.

zjuzjika

hahaha to je dobre tak uz si zrazu chdua a co sa stalo? ja nie osm obetou svojho tela, mam uplne normalne tvary, co ti aj jpolievocka potrvdila v tej druhej teme...