Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?
Som tucna a hanbim sa
Mna tak velmi mrzi,ze vsetko sa toci v dnesnom svete okolo vahy.Ja som stihla a pritom mam 65kg.Nechcela by som schdunut pod 60,lebo by som si naozaj pripadala ako podvyzivena.
Baby majte rozum ak amte kilecko naviac tak viac plavajte,behajte.A baby,ktore ste chuducke a mate podvahu navstivte odborneho lekara v zaujme svojho zdravia.Je pritazlive byt stihla,ale len ak je clovek aj zdravy !!!!!!!!!!!
Aerobic, ano, bola som.. som hypohormonalna, to je asi ten problem. Beriem aj trojfazovu hak, hadam pomoze:) ale nevyzeram ako podvyzivena palicka, Zjuzji vam potvrdi:)
poliewocka, prepac necitala som to cele!ja vazim tiez tolko co ty len mam o desat cm menej a som chuda trcia mi kosti a nosim veci 34.a si zdrava?nechcela som ta nijak urazit,ale neviem ci je adekvatne aby si tu radila dievcatam s nadvahou.
poliewoocka: Bola si na nejakom odbornom vysetreni?Urcite sa v svojom tele citis dobre,ale pozeraj na buducnost,podvaha ma za nasledok vela chorob.Bud opatrna.Nie vsetko je len z genov.Ak vysetrenia ukazu alebo ukazali,ze ej vsetko ok,tak fajn.Ale davaj si na seba pozor.
Nikto Ta nesudi.Aj ja mam zname,ktore jedia co chcu a vazia 55-56kg.Ale na Tvoju vysku je takato vaha velmi malicko.Porad sda s niekym komu doverujes, sodbornym lekarom aspon budes spokojna,ze je vsetko ok.
Drzim palceky.
Nikde som dotersz nespomenula, kolko vazim. Spravila som to len raz, asi pred rokom a trpko som to olutovala. A teraz to lutujem zas. Preco by som nemohla radit, ako zdravo zit? Nenavadzam baby na ziadne diety ani nic podobne, admini vam to potvrdia.
Zakomplexova a ty sa co rozculujes nad vahou chudych bab? to je ich vec.
Robinka, ale ja za to nemozem. Mam to v genoch. Bala som sa napisat sem tieto cisla, lebo potom ludia nehladia na to, aka som, ale na to, kolko vazim. A to, ze mozem zjest, co chcem, tesim sa zo zivota a rada sa hybem.. neznasam ludi, co cloveka nevideli, nepoznaju a uz sudia.
BMI je u tejto kocky 15.3 to znamena,ze je tam obrovska podvaha.Ved uz pod 19 je podvaha.Neviem preco je baba taka chuducka,ale nieco nie je v poriadku.Je to kazdeho vec kolko kto vazi,ale naozaj baby,ktore mate podvahu neradte babam o spravnej vahe,mierach.Pre Vas je Vasa vaha,miery spravne a potom tie chudata divcatka,kore maju 5-6kg nadvahu zacnu chdunut kym nemaju podvahu.To to nie je spravne.Budte rozumne.
aerobic, mas uplnu pravdu.nemusi kazda baba mat 50kg.kazdy ma inu stavnu tela.ja osobne mam 5Okg pri 168cm ale to len preto ze mam poruchu stitnej zlazy a som chuda a nedkozem pribrat do zdravych tvarov:(.pisala tu baba s nickom poliewocka co ma 178cm a 50Kg,ved to musi byt chodiaca kostra..myslim ze taka by tu nemala radit babam o idealnej postave.
88-63-88 taketo miery maju missky a tie su podvyzivene.Osobne si myslim,ze kazdy kto ma pod 50kg nie je zdravy a ma velku podvahu,teda ak meriate viac ako 163cm.Viem o com hovorim,precvicujem aerobic a som odborkyna na zdravu vyzivu.Niekto tu v nejakom fore zjuzjika si radila nejakej babe ktora ma 167cm zhodit na 55.To by ta baba mala na svoj vek a vysku podvahu 5kg.Preco vsetci tlacite baby do vahy pod 60kg?
Ak ma niekto 20rokov,168cm,tak idealna vaha je od 60 do 63kg.
Nevytvarajte tu na tychto forach myty o dokonalom tele,ked baba bude vazit 50kg.
Ja osobne mam 168cm a vazim 65kg.