Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?
Som tucna a hanbim sa
To je najnebezpecnejsie ak napise nejake 65kg dievca sem a nejake dievcta,ktore maju 48-50kg,jej povedia,ze by mala schudnut na 50kg.
Poliewoocka nemyslim na teba ale vseobecne,neviem co a ako pises Ty.Ale pre dievca,ktore zisti,ze tu pisu len baby s vahou okolo 50 je zistenei,ze ona ma 15kg viac ako ony hrozne a stresujuce.A ked jej este radia schudnut na 50kg tak to moze mat katastrofalne nasledky.
oki, nemusela si, ked uz viem ako si na tom a ze naozaj v dobrom radis.som si teraz precitala par tvojich prispevkov.prepac ze som na teba tak trochu vyjela:)
Napisala som do pripomienok, nech ten udaj vymazu. Snad si to nik uz nevsimne a zas sa na to zabudne.
aha, chapem.oki tak vidim ze umysel si mala dobry:)tak dobru chut k tej pizze!
Robinka, preto som vahala ci sem napisat hmotnost...
poliewicka, pozri pytam sa na tvoj zdravotny stav len preto,že ja som bola dlho chuda este o pat kgchudsia ako teraz vsteci si mysleli ze je to v genoch a teraz bum chora stina zlaza.jasne aj obezita je riziko a velke.nic v zlom ale, radis dobre , len obezne dievcata mozno budu chciet schudnut na taku hmotnost ako ty.
poliewoocka : Tak prijemne maskrtenie a pekny vecer.
Aerobic, taka by som bola rada:) No co uz..mozme si este potom popisat, ale teraz idem von s priatelom na pizzu:)
poliewoocka: aha,tak uz chapem.No snad by mala pomoct na upravu hormonov,zalei ako dlho ju beries a ci si odvtedy nieco pribrala.A ak budes mat aj 60kg budes krasne stihla,takze sa neboj ak zacnes priberat a uzivaj dalej tabletky.
Robika,
chora som nebola ani nepamatam, antibiotika som nebrala hadam aj 6 rokov..hlava ma nebolieva, nemam v zuboch ani jeden kaz, vlasy huste, pokozka zdrava tiez. Aspon o ziadnych patologickych problemoch neviem. Mozno sa v buducnosti nieco vyskytne, ale nejdem malovat certa na stenu. Pozri, aj pri nadvahe je iste riziko. A-ja davam komplexne rady, skus si precitat par prispevkov. Nic konkretne, co by zavadzalo.