Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tucna a hanbim sa

Príspevok v téme: Som tucna a hanbim sa
hanbimsa

Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?

aerobic

To je najnebezpecnejsie ak napise nejake 65kg dievca sem a nejake dievcta,ktore maju 48-50kg,jej povedia,ze by mala schudnut na 50kg.
Poliewoocka nemyslim na teba ale vseobecne,neviem co a ako pises Ty.Ale pre dievca,ktore zisti,ze tu pisu len baby s vahou okolo 50 je zistenei,ze ona ma 15kg viac ako ony hrozne a stresujuce.A ked jej este radia schudnut na 50kg tak to moze mat katastrofalne nasledky.

robinka

oki, nemusela si, ked uz viem ako si na tom a ze naozaj v dobrom radis.som si teraz precitala par tvojich prispevkov.prepac ze som na teba tak trochu vyjela:)

robinka

poliewicka, pozri pytam sa na tvoj zdravotny stav len preto,že ja som bola dlho chuda este o pat kgchudsia ako teraz vsteci si mysleli ze je to v genoch a teraz bum chora stina zlaza.jasne aj obezita je riziko a velke.nic v zlom ale, radis dobre , len obezne dievcata mozno budu chciet schudnut na taku hmotnost ako ty.

poliewoocka

Aerobic, taka by som bola rada:) No co uz..mozme si este potom popisat, ale teraz idem von s priatelom na pizzu:)

aerobic

poliewoocka: aha,tak uz chapem.No snad by mala pomoct na upravu hormonov,zalei ako dlho ju beries a ci si odvtedy nieco pribrala.A ak budes mat aj 60kg budes krasne stihla,takze sa neboj ak zacnes priberat a uzivaj dalej tabletky.

poliewoocka

Robika,
chora som nebola ani nepamatam, antibiotika som nebrala hadam aj 6 rokov..hlava ma nebolieva, nemam v zuboch ani jeden kaz, vlasy huste, pokozka zdrava tiez. Aspon o ziadnych patologickych problemoch neviem. Mozno sa v buducnosti nieco vyskytne, ale nejdem malovat certa na stenu. Pozri, aj pri nadvahe je iste riziko. A-ja davam komplexne rady, skus si precitat par prispevkov. Nic konkretne, co by zavadzalo.