Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?
Som tucna a hanbim sa
aerobic: ja mam 168 (alebo 167) cm a mam 55kg a naozaj nemam podvahu:)) Mam aj take crievko na bruchu, aj na zadku miernu celulitidu a kazdy mi vravi, ze som taka akurat:))mam aj prsia, aj zadok...ale podla mna vaha zavisi velmi aj od toho, ze ake ma clovek tazke kosti, no a samozrejme od toho, ze ci ma na sebe svaly alebo tuk...
Podla mna Ti zjuzjika staci pribrat na 53-54kg a bude to ok.A co mas robit su specialne diety na priberanie kazdy odbornik ny vyzivu po dokladnom vysetreni Ti urobi dietu na mieru.Vysledky su super,ak ju drzis pravidelne mesiac tak mozes pribrat aj 2kg.Nejde to sice rychlo ale da sa to.Jedno dievca,ktore drzalo takuto dietu malo asi tak nejako vysku ako Ty a 45 kg,za pol roka pribrala na 55kg a teraz si svoju vahu pekne drzi.Je spokojna,a nechce uz ani schudnut ani pribrat a pritom je vzdy krasne stihla.
aerobic ja t nijak neprehanam, ved chcem pribrat ale nejde mi, tak co mam robit...
Urcite neprehanam.Hranicna hmotnost pri akejkolvek konstitucii tela pri vyske 168cm je 59kg.Ak baba ide pod tu vahu uz je to podvaha.A do 63-64kg je to uplne v norme.
Baby Vy to neprehanajte.To uz chcete mat 50kg vsetky a potom vseliajke problemy - zdravotne,s otehotnenim,plucne ochorenia atd?
aerobic, podla mna prehanas. ja mam 55kg a 168 cm a podla mna kilo dve dole este v pohode keby som chcela. samozrejme ze zalezi aj od stavby tela. ale ja som tak akurat urcite nie podvyzivena.
ja mam pri vyske 167c´m 48kg...a moje vysetrenia su vsetky v poriadku, nic mi nie je...... a to som len odoka dala tu vahu tej babe.....
Aha to Ty si pisala tej babe,ze ma schudnut na 55.Nezda sa Ti velmi vela k vyske 167-168cm?
a co odborne vysetrenia?ake mas vysledky?Kolko merias?Vazis 52?No ak by si mala 158 cm,tak ta vaha je ok.
polievocka je pekna baba, ktora je chuda ale nic strasne podla mna..ja mam napr take iste chude ruky ako ona..a ja viem ze som takisto chuda a neda sa s tym nic robit, mame to tak v rodine a s tym neuroim nic aj ked zjem kolko chcem...mozem sa aj prezeirat a nepmoze mi to , jednoducho nad 52kg nedam.....