Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?
Som tucna a hanbim sa
Kto ma problem s vahou, vo vacsine pripadov je to sposobene nevhodnou zivotospravou /i ked si niekto moze mysliet, ze sa stravuje zdravo/. U 95 percent ludi sa da zhodit tak, ze sa metabolizmus ustali tak, ze sam si bude regulovat prirodzene ukladanie tukov. Vtip je v tom, ze nesmie byt clovek hladny. Videl som zeny, co im nepomohla ziadna dieta, pretoze to vzdy malo jojo efekt. Diety nie su dobre. Treba si upravit metabolizmus. Jednou takou "dietou" na upravu metabolizmu je aj 90 dnova rozlisovacia dieta /predavaju to ako knihu a ma aj pokracovanie, dalsich 90 dni/. Ide tam o to, ze clovek nehladuje. Pri tejto diete JETE VSETKO a dokonca velmi slusne porcie, aj sladke. Len sa to musi urcitym sposobom kombinovat. Toto sa da drzat celz zivot a nemusi sa to uplne striktne potom dodrziavat. Hlavne je, aby sa metabolizmus nastavil urcitym sposobom a potom si ho plusminus udrziavat. Niektori ludia neveria, ze z toho schudnu a obavaju sa opaku. Treba vyskusat, kila idu pekne dole. Neni to vsak tak, ze z vas bude kost a koza, ale telo sa dostane na nejaku normalnu, prirodzenu uroven. A nema to potom tendenciu vracat sa spat, pokial to clovek dodrzuje. Drzat to mozete cely zivot, lebo mate v tom vsetky ziviny a neni clovek vobec hladny...
dakujem za nazory snazim sa aj trocha cvicit a hybat
zuzic: neunostne by bolo keby ze mas pri svojej vyske a nad 75kg a aj tak je slovo neunostne nadnesene.... myslim ze tvoja postava a vyvoj este nieje ukonceny, ked si len teraz mala 15 este by si mala aj par centimetrov narast, samozrejme urcite nedrz ziadne drasticke diety alebo hladovky, na tvojom mieste by som len zacala troska cvicit, pre spevneie a zdravsi pocit
zuzic: Ak schudnes 4kg budes mat krasnu postavu.Ale vzhladom na Tvoj vek Ti odporucam pockat do 18 vaha sa Ti urcite sama upravi.
mam cerstvo 15r a pas neviem kde sa meria ale niekolko cm nad pupkom mam 75.
A aky mas pas,vek?
baby viem ze je to uz trapne pytat sa len by som rada vedela ze na com som ked mi nikto nechce povedat pravdu. mam 163 a 64kg.je to moc vela?je to uz neunosne? a prosim nesetrite ma...
aerobic, jasne, ked sa nespravne stravuje. to je dost caste praveze.