Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tucna a hanbim sa

Príspevok v téme: Som tucna a hanbim sa
hanbimsa

Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?

aerobic

sade8: Tvoja vaha je medzi normalom a podvahou.Idealnu hmotnost by si mala pri 54-55kg.
A baby neviem ci to viete,ale aj clovek,ktory ma 80kg moze byt podviziveny.A chudy clovek,ktory vazi 50kg nie.

aerobic

Ak chcete zistit kolko by ste mali idealne vazit,tak by ste museli ist na odborne vysetrenie krvi,tuku,vasich mier atd.
A k tym 160cm a 52kg mi musis dat este obvod pasu,vek a stupen fyzickej aktivity ktoru denne robi -malo,stredne,vela.

jajka001_

aerobic, ale ty mas vysportovanu postavu, ja som len chuda, svaly nemam. preto vazis viac. a tvoja kamoska tiez. a preto vyzerate zdravo a stihlo.

jajka001_

alzbee podla mna ma mat kazdy taku vahu aka mu vyhovuje. kazdy ma inu stavbu tela, plus genetika, takze na tabulky zabudnite

aerobic

Vidite a ja mam 65kg,kazdy sa cuduje ked poviem,ze mam tolko myslia si,ze menej ako 60.A pritom mam stihly pas,pevny zadok,prsia.A moje miery su 95,65,95 a necitim sa vobec tucna.Nosim velkost 38 a ak by som schudla pod 60kg,mne osobne by to trosku vadilo.
Ja som tym len chcela povedat tolko,ze ak sem pisu baby s vahou 80-90kg,ok jasne,ze potrebuju chudnut ale ak napisete mladej 19 rocnej babe,ktora ma 68kg,ze ma schudnut na 55.Tak to dievca sa bude trapit len aby schudlo a ked sa vas opyta kolko vazite,tak si bude pripadat pri Vas ako slon.
Preco kazdemu tak zalezi na vahe?Mam kamosku ktora precvicuje tiez aerobic ma 70kg,175cm a vyzera super.Vobec nie je tucna.Takze ak Vam tu pisu baby,ze maju 70kg,nerobte z nich hned tucne obludy.

alzbee

Ale raz tu uz niekto pisal, ze idealna vaha by sa mala vyratat tak, ze od svojej vysky odpocitame 11O a tak nam vyjde, aku vahu by sme mali mat...ale co je na tom pravdy...netusim...

aerobic

Baby ved dobre,ak mate 55kg podla mna je to v norme,ale mat 50 a menej uz velmi nie.A ked mate 55kg podla mna ste krasne stihle.