Ako najrychlejsie schudnut z brucha?

Mitchelle

zdravím všetkých, ja by som chcela, aby mi niekto poradil, koľkokrát denne mám cvičiť a ako dlho....a čo mám jesť aby so nepriberala...:)..ďakujem

marek888

Ahojte holky ja vam poradim treba sa viac hýbat a pravidelne sa stravovat a robit také pohyblivé sporty ako napr. beh korculovanie ja osobne som chvel schudnut a to tak ze za chvilu tak som zacal boxovat no lepsiu metodu nepoznam za 14dni 13 kg a denne som boxoval tak 2 hod a to 5-10 min box 3 min prestávka skuste vysledok zaruceny:)))) a mate po problemoch trosku brusackov a mate take sexi a pevne bruska:)) prajem vela uspechov :)))

kačnka

Volám sa Katka mám 19 rokov 170/60 a od 9 rokov stále športujem aj aktívne, potom som mala problém s ramenom tak som rok moc nerobila nič tak v 18tke....a za ten rok som pribrala na brucho a boky len tam, a stravujem sa zdravo, racionalne sportujem uz znova a rysuju sa mi svaly ale tuk z bokov a brucha nic...nemože to byt nejakym hormonom aj alebo nieco take??? lebo už tomu skutocne nechapem a navyse to mam nejakych tých 5kíl.

jofis

Ahoj, čo skúsiť Mandura Trim? Harmonizuje Leptín.
Leptín je hormón produkovaný tukovými bunkami, ktorý reguluje pocit sýtosti. Oznamuje mozgu, že majú tukové bunky dostatok energie ... prirodzená regulácia leptínu spôsobí úpravu hmotnosti .... Objav leptínu ponúka ľuďom, ktorí absolvujú diéty, možnosť konečne dosiahnuť požadovaný cieľ.
Viac na
www.fruitclub.wbs.cz

wuffi

Volam sa Maria mala som 45kg znicoho nic 53. Chodim beham a nic. Brucho mam take velke ako keby som bola v 6 mesiaci tehotenstva a neviem ci mi ku stastiu pomoze sikma lavicka ci?????