Ako najrychlejsie schudnut z brucha?

mayoc

ako schudnem... :( už som skúšala aj nejesť...teda.. jesť menej a hlavne raňajkovať..a jem len ľahké a nemastné jedlá a mám pocit že nič nepomáha... :/

hocico

Dobry mam 13 a mam 77 potrebujem poct stazim sa chdnut ale nejde to poprve sa mi nechce a aspon stra vu neviem ako sa stravovat a sportovat nemozem este pol rok ma problemy s chodidlami myslite ze aktivny trening ako brusaky powerball a ako mam jest co na ranajky veceru prosim o vseobecnu pomoc

jurinka

jednoducha fyzika,vydat viac energie ako prijat.pozeraj sa na energeticku hodnotu potravin ktore zjes a trikrat si rozmyslis ci ti to fakt stoji za tu polhodinu behu napriklad.treba sa vediet prekonavat inac to nejde.

niki415

Ahoj, mám výšku 172 a vážim 70 kg, chcem schudnúť aspoň takých 8 kg...kúpila som si orbitrek a snažim sa cvičiť na ňom aspoň tak 15 min denne, nejem vela ale častejšie a po 18,00 hod. nejem vôbec, snažim sa piť vela vody dúfam, že to zaberie, čo myslíte? podarí sa mi to? čo by som mala zmeniť, prípadne vyradiť z jedálnička?

lenik22

baaaara:
priklanam sa k tebe. primarnym zdrojom energie pre ludske telo su predsa sacharidy, ktore su obsiahnute hlavne v obilninach. ked potom vynechate zo stravy hlavny zdroj energie pre telo, co sa asi potom stane?...schudnete, ale na ako dlho?

baaaara

pocuvajte ja neviem, ale podla mna je hrozna hlupost prestat jest pecivo, cestoviny a podobne ako tu niektory pisete, pretoze dobre- prestanete to jest na mesiac-schudnete, ale potom ich proste zase jest zacnete, pochybujem ze by niekto bez takychto jedal vydrzal cely zivot...ja ked som chudla tak som jedla aj (samozrejme celozrnne) pecivo a cestoviny, vzdy na ranajky a niekedy aj na olovrant, proste som jedla vlastne vsetko (jasne ze okrem reznov, chipsov, tort a tak) ale chodila som cvicit 4-5 krat do tyzdna, jedla som menej ale 5 krat denne, na veceru uz len bielkoviny a za 5-6 tyzdnov som chudla 5 kilo......proste nie je spravne nejake jedlo vylucit len na cas, ked viem, ze o mesiac ho zas budem jest kazdy den, strava musi byt vyvazena aj pocas diety a proste celozrnne pecivo k takej strave urcite patri
inak keby ste velmi chceli tak celkom dobra nahrada za cerstve pecivo su take ti suche celozrnne rohlicky Active ci ako sa to vola, lebo cerstve pecivo moze naduvat

to je iba moja vlastna skusenost, vela stastia pri chudnuti :)

miauu

taqa ceresnicka na torte..minule som pozerala na spektre tusim..chlapik chcel schudnut, dali mu 90minut chodze na tych beziacych pasoch v 5%-nom stupani..potom presne merali kolko schudol a bolo to presne 19g..viem nic moc, tiez som si to povedala a tiez to usudili v tej telke ale! :D toto ma vazne zaujalo!!..ze po taqomto cviceni chudnete az po cviceni!!! nieco samozrejme schudnete aj pocas civcenia (tych 19g) ale vacsinu az v noci a den potom!! :D aj to tam nejaq zdovodnili ale...poviem vam..dostala som z toho chut cvicit!! :D