ako sa da rychlo schudnut z brucha? hocico.. cviky, strava.. pomozte pls.kazdy nazor bude vzacny. do zaciatku jula potrebujdem zhodit..z bokov, zo zadku, zo vsadial to ide, len to brucho nechce.. :(
Ako najrychlejsie schudnut z brucha?
Stale by som len jedla mam 88kg raz som shudla za 80dni 19kg.do3rokov som to mala speť držala som tu 90dnovu rozlišévaciu dietu ale boli vianoce tak som ju prerušila brucho mam ako sud , ked mam stres tak jem ajem ajem všetko čo nezie mna ziem ja, lepšie povedane priberam na brucho prsia mam ako hlava,a trochu na vnútornu stranu stehien.Mamv šatniku 3 velkosti už nechcem kupovať 4 velkosť pevna vola žiadna, som zufala neviem čo s tou vahou budem robiť
ak chcete schudnut tak ja vam poradim sexujte a pritom schudnete
Ahojte, vie mi niekto poradiť, akú diétu môžem držať, keď ešte kojím 5-mesačné dieťatko...môžem piť jablčný ocot?
ako sa da richlo schudnot z bruhva
ti kua
ja som začal priberať ked som nemohol športovať 2 roky po uraze ... ale sam seba neznesiem s rastucim bruchom takže už rok sa trochu krotím s jedlom, neprežieram sa, menej chipsov, čokolad a sladkych nápojov ... už opäť začínam pomaly športovať .. kilá lezú dole, brucho je problém, ale to je tá úplne posledná vec ktorá zmizne takže to chce trpezlivosť .. držím palce antišpekouni ;)