ako sa da rychlo schudnut z brucha? hocico.. cviky, strava.. pomozte pls.kazdy nazor bude vzacny. do zaciatku jula potrebujdem zhodit..z bokov, zo zadku, zo vsadial to ide, len to brucho nechce.. :(
Ako najrychlejsie schudnut z brucha?
Tu na týchsto stránkach sa pohybuje veľa ľudí, ktorá sa zaoberá predajom rôznych doplnkov--zázračných...z brucha ti nezíde ani deko tuku ani z krému, ani z gélu, ani zo zábalov...diéta a cvičiť na brucho...alebo bicykel...škoda vyhodených peňazí...jediné čo zaberie, je odsatie tuku, ale to je drahá záležitosť...
Dlho pracujem s výrobkami, ktoré podporujú zdravé chudnutie sú to výťažky z prírody napr. fazuľa obyčajná s indickým figovníkom pomáha spaľovať cukry a tuky, mnohí dosiahli výborné výsledky skôr išli dolu centimentre v problematických partiách, www.slideshare.net
Myty o tom ze po 5-6 hod sa nema jest tu uz bali a znova vas ujistujem je to len mytus kludne jedzte aj v noci nema to ziadni vplyv na to ako priberiete/schudnete a co sa tyka ovocia pri chudnuti by ste sa ho mali vyvarovat. behat behat behat ziadny celofan pit vela vody jest vela zeleniny nevyvarovat sa normalnym jedlam aby ste mali energiu na to spalovanie.
jedno pravdivé pravidlo - nežer, schudneš
Viem, že liposukcia je najefektívnejšia, len neviem prečo:) Tak na ňu choď a už to nerieš.
S tým celofánom to nepomáha. Tak mi to povedal doktor. Vraj sa iba spotíš a v pote nie je tuk. Takže celofán je len ďaľší blbý mýtus
Zdravím ľudia,
ohľadom chudnutia som tu už čítal hoodne príspevkov, no každý v sebe niečo mal len prístup k nemu je dosť nevyladený. Ako som sa zasmial s tou fóliou čo si niekto snaží omotať okolo brucha, skutočne by mohli spôsobovať vyrážky. Efektívnejšie by bolo použiť skorej ľadvinový pás, než nejakú tú fóliu, samozrejme že udrží viacej tepla než kadejaká fólia a pokožka má možnosť viacej dýchať. Je dobré si do nasadiť ne tielko alebo na viacero vrstiev než na holí telo, predsa to je viacej hygienické. Najlepšie je si dať ľadvinový pás pred spaním, zaistíme viacej tepla pre obličky a svaly popri chrbtici čo nás mnohokrát bolia pri nachladnutí a redukujeme tým aj samotné nachladnutie. Zo začiatku sa skutočne len odvodníme, ale iste nebude problém nasýtiť sa ráno zdravými tekutinami, najlepšie je " odšťaviť " nejaké to ovocie a zeleninu ako napríklad pomaranč, citrón, mrkvu atď. Zdravý sedliacky rozum mi vraví že je to lepšie ako káva a podobné, no zvýšime si tým i hladinu stopových prvkov, minerálov, a veľa iných kyselín čo by telo aby začalo spaľovať tuk malo mať. Po čase si telo na teplo, ktoré keď spíme tak klesá aj kvôli tomu že sa nepohybujeme, akoby navykne. V čreve sa začnú tvoriť rôzne "enzímy" a látky čo napomáhajú spaľovať tuky, a podporovať látkovú premenu teda začínajte žiť zdravšie. Najlepšie som však schudol behaním dlhých kilometrov za deň a tekutiny doplňoval len ako "odštavené" ovocie. Ja som mladý, v minulosti som trénoval, tak mi napriek mojim vyše 100 kilám ostala kondícia a dovoľovala zabehnúť aj 30 kilometrov - paradoxné, ale som myšlienky že kyslík napomáha štiepeniu tukov, spotrebúva ho celé telo, behaním cirkuluje krvný obeh, ktorého obsahom tekutín je veľa vitamínov, minerálov, stopových prvkov a mnoho ďalších "zdravých variácií". Na železo som počul že vraj sa naň viaže kyslík. Najlepšie ak máte možnosť takto zdravo trénovať, tak lepšie vonku na čerstvom vzduchu ako v "zadýchanej" posilňovni, uvolní sa psychika ktorá mnohým pomôže. Mne sa takto podarilo dať dole 6 kíl za týždeň, samozrejme nie každým týždňom, ale o mesiac to bolo zhruba 15 kilogramov preč. 3 až 5 krát za týždeň si treba takto zabehať, alebo ísť na dlhšiu prechádzku, obmedziť cukor a tým sa zase aspoň na mesiac vrátiť k prírode odkiaľ pochádzame. Samozrejme že by nemal chýbať dostatočný zdravý spánok, pravidelné stravovanie viackrát denne v takej istej dávke ako dokopy spotrebujeme bežne za deň, viacej ovocia a zeleniny pred spaním a ráno. Menej cukru a viac zdravých tekutín, viac vlákniny kvôli prečisteniu čriev a tak čistejší organizmus dokáže do seba dostať viacej živín zo stravy, ktorá bude samozrejme obsahovať lepšiu vyváženosť. Neskoršie pre lepší efekt skúste, ak vám to zdravie dovolí, nejaký doplnok stravy ktorého sú všade samé obťažujúce reklamy a "taháky" na peniaze, hádam v kombinácii viacej pomôže. Hlavne pravidelný pohyb, strava, spánok aj zdravé prostredie. Potom sa budete cítiť omnoho zdravšie, lebo naozaj budete a to aj psychicky. Omnoho vitálnejšie a viacej energie, aj od kávy si odvyknete :-P
Ja len dúfam, že som vám mnohým pomohol a že to neznie priveľa "scifiózne". Ak som náhodou niekde v mojom postrehu napísal hlúposť, budem rád ak ma opravíte.
Prajem Vám príjemný deň :-)))
Turek, a ked sa pred behom obalim celofanom schudnem podobne z brucha ako pri tom bicyklovaní???..skúšal niekto to s tým celofánom sa obtočiť a fakt zhodil z bruha???...z brucha ide tuk pomaly chcem tomu napomoct !!!
tre ba sa obalit celofanom a biciklovat v posilke .. neskutocne chudnes .. !
Haloo??