ako sa da rychlo schudnut z brucha? hocico.. cviky, strava.. pomozte pls.kazdy nazor bude vzacny. do zaciatku jula potrebujdem zhodit..z bokov, zo zadku, zo vsadial to ide, len to brucho nechce.. :(
Ako najrychlejsie schudnut z brucha?
Ahojte, poradí mi niekto ako mám schudnuť? Vysadila asom antikoncepciu a pribrala som 7 kg. Neviem sa donútiť do cvičenia,aj ked cvicim 3 dni, satči aby išlo niečo dobre v telke a je to. Preto sa chcem spýtať na nejakú radu tákajúcu sa stravovania. Co uplne vylučiť. Pijem nesladene vody a čaje,pečivo tiež moc nejem. Y cestovín sa asi tiež priberá, že? SOm nespokojna sama so sebou a nechcem aby sa o mna prestal zaujímať aj priatel. Moja výška je 162/58...dakujem
staré známe pravidlo - nežer ako slon, hýb sa
LEN z brucha sa nedá schudnúť, iba z celého tela, stačí nejesť sladké a nebudeš mať veľké brucho...stane sa mi že sa občas prejem a potom mám veľké brucho, inak ho mám ploché, žiadne faldy
Ja som schudla z brucha tak ze som robila vela brusaky a jedla som iba zeleninu a rybu alebo mäso na vode mne to velmi pomohlo .
S ovocim a ovocnymi a zeleninovymi stavami clovek chudne rychlejsie ako si len kto moze pomysliet.Vyradit skrobove a obilne vyrobky.
tak najprv vyrad pecivo a namiesto neho si kupuj tie okruhle psenicne chlebiky vies ktore,jedz kazde3h ale len uplne v malinkom mnoztve,ziadna priloha namiesto nej zelenina rozneho druhu musis citit v zalutku ze ti travi a vecer nejec nic tak od6 zaludok sa ti nauci na male porcie a s trochi jedla budes sita ked to pride mozes aj kusky cokolady v podstate vsetko len ziadny chleba priloha olej a cukor kusok kvalitnej cokoladi povoleny cvic piltes rotana a za 2 tyzne pocitis a aj uvidis vysledok a hlavne ziadny stres a nesladene napoje vela
ahoj bola som chuda zena ale odkedi som mala danu velmi som pribrala asi po 4 rokoh so siju dala vibrat a od ftedi nemozem schudnut drzim dijetu pijem caje ale nedari sa mito
Nikola336,
raňajky jablko
desiata ovocie
obed ok
olovrant nič
večera jogurt či jablko ...
a ty sa čuduješ, prečo nechudneš?? Tvoj organizmus šetrí pri tomto príjme ako besný a nepustí nič.
Niečo si naštuduj o chudnutí, o príjme, koľko máš do seba dostať. Dobré sú stránky mira veselého, už to tu bolo viackrát spomínané, bolo by to nadlho ti to tu rozpisovať.
Ale buď si istá, že pri tomto stravovaní nikdy neschudneš. A ak áno, zaručene sa potom nalepí na teba každé jedno jediné sústo navyše a to aj s bonusom. O podvýžive ani nehovorím :(
??????? a k tomu si gratis poseres zdravie
Schudnut??takto !
Ranajky zjec sam!!
S obedom sarozdel!!
A veceru nejec. a zarucene schudnes