Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako najrychlejsie schudnut z brucha?

paja13

najlepsia je podla mna ROTANA v kombinacii s behanim...rotana vytvaruje perfektne boky a na bruchu bocne svaly a zvysok zvladne beh...po 1tyzdni mi vsetci hovorili,ako som schudla a skvelo vyzeram :)

Nikola336

zo štítnou nemám problém..mala som.. ale to už som sa z toho dostala.. vtedy, ked to bolo aktuálne som pribrala každý mesiac 2-3 kilá a trvalo to asi pol roka toto neumerne priberanie.. ale taraz mi tvrdia, že štítna je už OK.

Nikola336

zo štítnou nemám problém..mala som.. ale to už som sa z toho dostala.. vtedy, ked to bolo aktuálne som pribrala každý mesiac 2-3 kilá a trvalo to asi pol roka toto neumerne priberanie.. ale taraz mi tvrdia, že štítna je už OK.

Nikola336

mám 17, výšku 170 cm a váhu 74 kg. od 13 rokov nemám na desiatu nič iné ako ovocie, na raňajky zjem tiež len jedno jablko, na obed zjem len hlavný chod aj to len v malej dávke. olovrant u mňa neexistuje, večera je nanajvýš jogurt alebo zase len ovocie. Nemám rada rôzne sladkosti, ale každý deň si doprajem kocku čokolády. Z jednej kocky sa predsa nestrieľa. Nemám rada sladené nápoje, pijem výlučne len čistú vodu v reštauráciách minerálku alebo čaj. Nefajčím, nepijem, snažím sa žiť zdravo a aj tak sa nadváhy nemôžem zbaviť od malinka. Neznášam fastfoodové jedlá ako hamburger alebo pizzu. Biele pečivo nejedávam. vlastne pečivo nejedávam skoro vôbec, maximálne čierne. Rok som chodila do posilky ale neschudla som ani gram. z hmotnosti 84 kg som sa dostala len vďaka tomu, že som bola 2 týždne na infúziach a nič iné som nemohla. Tak čo mám robiť aby som schudla? a nehovorte mi, že pohyb lebo denne som nakorčuľovala 26 km a nič mi to nepomohlo. V zime aktívne lyžujem a v lete nie len korčule ale aj bicykel a plávanie. Habním sa za vlastné telo.

rman

zarucene ako schudnut je malo sacharidov tukov je to jednoduché výdaj musi byť väčši ako prijem energie + SAMOZREJME pohyb!!!,cvičenie to je jedno len nesedte doma a nenapchavajte sa z nudy inac je to.. v prd...:)

zidulka

Ahoj. rýchle chudnutie neexistuje. Ak chceš schudnúť bez jojo efektu treba si to naplanovať a hlavne sa zdravo stravovať. Ja sa zaoberam zdravou výživou a zdravým odbúravaním tukových buniek bez chemických zásahov. -odkaz odstránený- alebo sa mi ozvi na zidulka1@azet.sk. A je tu 100% záruka vrátenia peňazí v prípade nespokojnosti. Katka