ako sa da rychlo schudnut z brucha? hocico.. cviky, strava.. pomozte pls.kazdy nazor bude vzacny. do zaciatku jula potrebujdem zhodit..z bokov, zo zadku, zo vsadial to ide, len to brucho nechce.. :(
Ako najrychlejsie schudnut z brucha?
...ráno mierna,aj keď lenivá rozcvička..
ak nemáš hlad tak nejedz,dáš si potom svaču.Pozor na cukry a mlieko,vražedná kombinácia,všetky pliesne v tele a máš ich tam celé regimenty,ide to do miliónov,naozaj nekecám milujú sladké na tvoj účet.Tvoja slabá chabá vôľa stojí za h..keď to nezvládaš.Si rozmaznaná škatuľa.nezabudni sa nahá pozrieť ráno do zrkadla a aj z profilu.Fuj!
Tak čo.A trochu rozrušaj tú lenivú kostru!
Veľa úspechov.
Ak to nezaberie napíš na magnumkompozitum závinač gmail bodka com poskytnem iné riešenie.
pfff ja sa chcem len spytat .... mam 17 rokov vyšku 178 cm a važim 70 kg .. som chalan :D je to moc ??
LOL Michy... 80kg pri 160 cm je mierna nadváha u ženy? si robíš srandu? Ty musíš byť obézna podľa mňa. Nechcem sa ti smiať ani nič ale klameš samú seba.
Monika- som presne taka ista ako ty! sice som uz par kil schudla stale mam to ostrasne tukove brucho a boky :( tolkokrat som si vravela ze zacnem behavat, viac cvicit, sportovat. brusaky cvicim skoro kazdy den a uz aj menej jem, snazim sa zdravo, ale niekedy si poviem ze si dam nieco vyjem toho dost sladkeho a potom lutujem, alebo si poviem ze ved to shcudnem alebo ze zajtra uz budem ejst normalne... :( pomoc!
Monika, ale existuje aj strava z, ktorej nepriberieš, ale naopak zchudneš.
napríklad hlavne ananás, ale aj niektoré iné citrusové ovocie.
jednoducho si kupuj citrus a až budeš mať na niečo chuť, tak si daj ovocie.
chudnutie-1 mám 17 rokov, 170cm a 65kg. Chcela by som schudnúť minimálne 5kg ale určite aj viac. Každý deň robím hádam 2000brušákov no mám pocit, že to nejak veľmi nezaberá. Jem každé 3 hodiny, no už po dvoch hodinách som vždy hladná. Cez deň to ešte v celku ide, ale večer okolo šiestej hodiny mám chuť vyjesť celú chladničku. Obávam sa, že takto sa stravovať nevydržím. Môj problém je, že sa k niektorým veciam nedokážem dokopať. Potrebovala by som nejakého človeka, ktorý by stál nadomnou a každý deň mi podal jedálniček. Jednoducho toto zješ dneska a nič viac. Len vtedy sa dokážem ovládnuť. Už asi milionkrát som chcela ísť do fitka, alebo začať behať, no vždy ma od toho niečo odradilo. Už neviem, čo mám robiť. Nedokážem sa na seba pozerať do zrkadla, na tie tučné stehná a brucho.