90 dnova dieta od 25.5.2009

hello dolly

chudla som zo 77,4 kg pri výške 172 cm, mám 23 rokov. v pondelok ráno som sa vážila, mala som teda tých svojích 75kg, teraz momentálne neviem, určite trošku menej ;) ale odvážim sa až v piatok ráno po vitamínovom dni. ja vitamínové dni neznášam, mám pocit, akoby som v ten den ani nic nejedla ked si dám len ovocie, musím si varit zeleninu, aby som mala niečo teplé do žalúdka.

chudnucagirl

hello dolly: Kolko mas rokov a z akej vahy chudnes, pri kolkych cm a na aku vahu sa chces dostat?Za dva tyzdne 2.5 kg to je super.Gratulujem.
Takze zajtra mame obidve ovocny den,ja sa tesim,lebo ovocie mam velmi rada.

hello dolly

ahoj, ja som dietu drzala asi dva tyzdne, schudla som okolo 2,5 kg, ale potom som musela prestat, ale nepribrala som to nazad, kedze som sa neprezierala. a teraz ju drzim nanovo od pondelka.

paradajky, sampinony, kecup mozes, snad aj tie sojove boby. neviem, soja je skrob, tak by mala patrit do skroboveho dna, rovnako ako niektore druhy zeleniny, ako hrasok, kukurica. ale napr ja v UH den do tej omacky na spagety alebo na pizzu dam vzdy aj troska syru, co by sa tiez nemalo, ale nemyslim ze mi to nejako uskodi, kedze v UH den sa jedia na veceru zakusky, zmrzlina a podobne a v tom je tiez kopec bielkovin (vajicka, mlieko).

chudnucagirl

Chcela by som vediet,ci mozem v pohode jest k spagetam aj omacku s paradajok,sampinonov,sojovych bobov a trosku kecupu?
Dakujem hello dolly : ako dlho chudnes?kolko si uz schudla?

hello dolly

ahoj chudnucagirl. ja si zvyknem na oleji oprazit cibulku + paradajky + niekedy aj paprika + rôzne korenie: napr oregáno, čierne, červené + roztopím v tom trošku taveného syra a zalejem tým špagety. podľa mňa je to lepšie ako paradajková omáčka.

chudnucagirl

kikaaa drzim palce v ovocnom dni,mna caka zajtra.Dnes si robim spagety s paradajkovou omackou.Neviete niekto ako dobre upravit omacku na spagety,cestoviny,aby som nemusela stale ejst len paradajkovu?Viem,ze je vela receptov,ale ja chem vediet nieco co ste robili a co Vam chuti.

atam

dobre ranko vsetci....
dnes zacinam UH den,zas som sa zobudila velmi hladna,kava,ktoru dopijam,to tak trochu zahana...