90 dnova dieta od 25.5.2009

chudnucagirl

Viete co ma zaujima?Co mozem jest v ovocnom dni?Myslim okrem suroveho ovocia a suseneho,Neviete nejaky dobry recept na nieco z ovocia?

chudnucagirl

Ahoj kika,Ty mas dnes aky den?Zeleninovy?Nie nahodou skrobovy?Ako sa Vam baby dari?
Takze v nedelu sa postavime na vahu,len dufam,ze nebudem vazit viac.

atam

rejocka,na obed budem mat kuracie masko so zeleninou....
neviem ako vy,ale ja mam najradsej skrobovy den,milujem ryzu aj zemiaky...v tychto dnoch to zvladam najlepsie,takze uz dnes sa tesim na zajtra...

rejocka

Ahojte,no ako ste sa naštartovali do nového Dníka,ja už mám raňajky-jablčné za sebou a popíjam kávičku,bez cukru-to mi problém nerobí-nesladím,ale s mliekom si dám...nech sa z tej kávy aj teším,pila som tak aj prvý krát pri diétke a aj tak kg a cm išli dole,tak to nieje veľký prehrešok.ahoj chudnúca girl,atam,moika-čo máme dnes bielkoviny,čo budete obedovať???ja si dám kuracie mäsko varené s razcou a skopcom čínskej kapusty,uhorky a zalejem vývarom....mňam páááá

atam

takze sa odvazime az v nedelu???ok!
no to vies,zabludila som na tomto fore do viacerych tem o tejto diete....
co mas dnes na obed???

chudnucagirl

atam: Ja sa radsej nevazim, aby som nebola sklamana,ze som nic neschudla.Chcem sa odvazit az v nedelu rano.Aj ja sa tesim na zajtra na pangasiusa s cinskou zeleninou,mnam.Ja som dnes pila az az 3l.

atam

chudnuca girl:zvladla som to a som na seba pysna,rozmyslam,ze sa po prvej stvordnovke zajtra rano odvazim....alebo to nemam robit???Dnes som mala banan,hrozienka,susene banany...ale velmi malo som pila,cele doobedie som bola v meste,ani som nejedla,ani nepila...poobede som sa snazila dobehnut pitny rezim...ale asi malo....no nevadi,zajtra hura na bielkoviny,uz sa tesim....