Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnova dieta od 25.5.2009

nikuška1

ahojte baby, držím vám palce...ak to budete dodržiavať,tak schudnete, nebojte sa... :D aj ja som držala kedysi túto diétu a som bola veeeeľmi spokojná, som za 2 mesiace schudla 12 kg, takže nebojte sa, aj vám sa to podarí... :D Len ten 3.mesiac je najviac kritický, vtedy sa váha zastaví a nie a nie ísť dole, len to vydržte, výsledky sú skoro viditeľné.... :D

atam

ahojte babenky,tak ako???ja som sa zabudila neskutocne hladnaaaa,tak to zahanam vodou,dako mi nejde na chut ovocie,mozno az neskor....
chudnucagirl:
ja mam dnes,presne ako aj ty,skroby,na obed si tam bud ryzu so zeleninou,alebo zemiacky....este neviem
kikaaa:
mozme si pisat aj tu...

chudnucagirl

Zajtra planujem asi rizoto s dusenou zeleninou.Som zvedava ako mi kila pojdu dole,snad za mesiac schudnem aspon 4 kg.
Ahoj magnolia26 som rada,ze sa k nam pridavas.Na aku vahu by si rada schudla?
Dufam,ze to spolu zvladneme a schudneme.

kikaaa

Presne tak mala som skrobovy den :) Mala som ryzu s uhorkou a paprikou a na veceru sim si dala este aj hrasok zo zahrady :) A zajtra mam UH asi cestoviny uvarim a + nejake zeleniny :) Ty co planujes na zajtra?

chudnucagirl

Cvicim aerobik,stacionar,posilnovanie,plavanie,tenis ale kazdy den minimalne hodinu.Mna cvicenie bavi,takze s tym nemam problem.
Dnes som mala na ranajky 1 banan, na obed kuracie masko a zeleninovy salat a na veceru len malicko maska a zeleninu.Ty si mala dnes skrobovy den?Co si jedla?

kikaaa

Ja som v nedelu zacala, ale pridala by som sa k tebe ;) No tak ja mam 168cm a 70kg a chcela by som schudnut na 65kg...Ake cviky mas na plane? :)