Ahojte,dnes som zacala s 90 dnovou dietou.Mam 168 cm a 72 kg.Rada by som zhodila na 65 kg.
Okrem dodrziavania diety budem kazdy den aj cvicit.
Prida sa niekto ku mne?
Napiste Vasu vysku,vahu a kolko chcete schudnut.
pa
90 dnova dieta od 25.5.2009
chcela by som sa ešte spýtať, že je napísané v knihe že sa má jesť tri krát denne, ale ja niekedy jem aj päť krát za den, ale len to čo e v ten deň dovolené či to nejak porušujem tým alebo to nevadí?
ivula ja tiez stojim uz asi 12dni na vahe 59 kg,doteraz som schudla 10kg,ae ucite sa nam to rozbehne este :D
ahojte, chcela by som sa spýtať, že ak som v škrobový deň nič nezjedla či môžem daľší deň ho opakovať alebo mám pokračovať uhlohydrátovým dňom?
ivula je to normálne,na chvíľu sa to zastaví,potom zasa rozbehne,u väčšiny sa to tak strieda,určite drž diétu ďalej :D
ahojte, chcela by som sa spýtať či je normálne ked už týžden aj pol stojím na tej istej váhe, dnes mám 27 den diety a zatiaľ som schudla 5 kíl,ale pred týždnom sa mi to nejak zastavilo a nechce sa to pohnúť. dakujem
ahojtee babuleee, je tu niekto taky, co len teraz zacal? :)
ahojte, chcela by som sa opýtať ako je to s pitím alkoholu pri tejto diete, lebo v stredu som si dala 3 dcl vína a v piatok ráno som sa vážila a mala som o kilo viacej, teraz neviem či mi to mohlo uškodiť alebo je to niečím iným ale prehrešky nerobím v stravovaní