Ahojte,dnes som zacala s 90 dnovou dietou.Mam 168 cm a 72 kg.Rada by som zhodila na 65 kg.
Okrem dodrziavania diety budem kazdy den aj cvicit.
Prida sa niekto ku mne?
Napiste Vasu vysku,vahu a kolko chcete schudnut.
pa
90 dnova dieta od 25.5.2009
ahojte,
prave som sa na vas nalogovala!!!! Mam tie iste cm/kg ako \"chudnucagirl\"...pridavam sa k tebe-ale az od zajtra!!
Ciel je taky isty... potrebujem fakt podporu.. rucicka na vahe ide kruto hore!
Moj problem budu vecere!! Uz hned vo stvrtok mam pizza vecer, ale nejako to snad pojde!
to atam : ja rozmyslam ci sa na tu dietu nevykaslem a nezacnem proste len jest oddelene stravu, ze to budem delit, ale na ranjky v bielkovinovy den si dam aj musli s mliekom, jogurtom.Vela cvicit, pit.Ja sa bojim, ze ok schudnem na 65,ale ked nebudem dodrziavat dietu ako teraz tak do 3 mesiacov su vsetky kila naspat a ja nechcem ziadny jojo efekt,ale trvale schudnutie.
chudnucagirl:
meriam 176 a vazim 70 kg,moj ciel???6O kg,ja viem je to VELA
co sa tyka tej vecere,tak sa snazim do 18 hod,ale aj vcera som ju mala okolo pol siedmej....netrapim sa tym nejako extremne,alebo by som sa mala???
Ja veceriam do 17:00.
to atam : kolko merias a vazis?Na aku vahu sa chces dostat?
ahojte,som po obede,dala som si varene zemiaky s kopou zeleninoveho salatu,neviem,ci sa uz scvrkava moj velky zaludok,ale normalne mam dost a prito to bola fakt nie velka porcia....teraz sa citim plna,ale asi skoro vyhladnem,to nevadi,uvidime,co bude vecer a pozde vecer....tak a co ste papali vy???
dlhonozka:
tak v piatok mam bielkoviny spolu s chudnucougirl,tak sa rozhodni ku komu sa pridas,ale prilis to neodkladaj,bude to o to tazsie....
nie, jedla som normálne
to labu77 : A stale dodrziavas ovocne ranajky,delenie stravy na dni atd.?
to chudnuca girl:
Ak máš pochybnosti, tak sa do toho nepúšťaj. Ja som schudla 12 kíl, a nenabrala som ich po roku. Teraz som mala nejaké výkyvy 2-3kg, ale chcem zhodiť viac. Preto som sa rozhodla, že do toho pojdem. Inak skúšala som to aj v januári, ibaže som to v práci nezvládala, čím mi to aj sťažilo diétu.