Ahojte,dnes som zacala s 90 dnovou dietou.Mam 168 cm a 72 kg.Rada by som zhodila na 65 kg.
Okrem dodrziavania diety budem kazdy den aj cvicit.
Prida sa niekto ku mne?
Napiste Vasu vysku,vahu a kolko chcete schudnut.
pa
90 dnova dieta od 25.5.2009
ahojte...vitaminky mam za sebou, dnes bez prehresku :)) sice kavicka musela byt...ale to nepovazujem za prehresok, ved ju pijem bez cukru a mlieka :)
zajtra mam bielkoviny...rozmyslam nad kuriatkom, pripadne rybou a veeeela zeleninky...
Nikto nic?
atam : Ako sa Ti dnes podarilo dodrzat vitaminovy den?
Co budete zajtra jest baby,ktore mate bielkovinovy den?
Ja si dam zajtra ugrilovanu rybku so zeleninou.Dnes som zjedla banan,susene hrozienka,asi 10 bobul hrozna a 1 jablko.Vypila som 2 kavy a 2,5l vody.
holky, aj ja mam zajtra bielkoviny :)
to brnka ja som si dnes urobila tiež zeleninové rizoto, len mi v poslednej dobe nič nechutí. Ja ju držím od 15.5. a mám dole 3kg. Čo máš zajtra v pláne? Ja by som niečo z kysnutého cesta, len neviem, či to stihnem..
rejocka:ja mam rovnake dni ako chudnucagirl,tak zajtra budeme uz tri,ktore maju bielkoviny,tesim sa,lebo tieto odkazy su fakt akousi psychickou podporou,co poviete???
rejocka: no kym sa dostanem k vodovemu dnu,tak to este riadne dlho. Snad budem vtedy vazit aspon 69 kg.Tesim sa,ze zajtra zacinas so mnou.
Dnesny vitaminovy den je uplne v pohode,nemam s tym ziadny problem.Tak sa zatial majte a vecer napiste ako ste,ktory den zvladli.
Chudnúca girl-ahoj ja toto držím po druhý krát mala som 82 a mám 72 a od zajtra idem na novo s tebou,mala som prestávku aj prehrešky a nič som nepribrala,cvičím a po 17-18,00 nejem,tebe to pôjde na začiatku rýchlo dolu,potom sa to spomalí,no a mne slimačími krôčikmi,ale dôležité sú cm a tie idú pekne dolu,aj sa zmeraj,aby si si vedela vo vodový deň porovnávať.pááá
rejocka: ako dlho drzis dietu?Uz si nieco schudla?Ja budem rada ked sa za mesiac dostanem na 69-68 kg.