90 dnova dieta od 25.5.2009

rejocka

Ahojte,aj ja držím túto diétku,dnes mám bielkoviny a pozerám chud.girl,že máme rovnaké miery aj ciele,ja mám 169cm a 72 kg a tiež by som chcela na 65-63kg,tak nám držím všetkým palce.pekný deníček

kikaaa

Baby ked ja som si to zvladla tak aj vy to zvladnete :) vymylite si nejaky celodenny program a bude to O.K. :) Drzim palce :)

atam

ahojte,ja som vstala velmi skoro,akosi namozem v poslednej dobe spavat....tak dnes tie vitaminy,ked pises kikaaa,ze sa to da zvladnut,tak sa stym popasujem....

kikaaa

atam ten vitaminovy den je v pohodicke len treba vela vela pit a mozes jest kolko chcel len aby to ovocie bolo :) Ja to mam za sebou a necitim hlad na moje prekvapenie :)

atam

ahojte babenky,dosla som z prace a hned si zapinam nase forum,mam po UH dni,ktory som zvladla....zajtra mam tiez vitaminy a to bude dlllllhy den,mam obavy,tak piste aj pocas dna ako to zvladate vy

chudnucagirl

Ahojte baby,tak ja som dnes mala takyto jedalnicek.
R: 2 kiwi
O: spagety s paradajkovou omackou
V: zmrzlina
- okrem toho som zjedla trosku susenych hrozienok a vypila som okrem vody aj jednu kavu a caj.

kikaaa

chudnucagirl:diky za drzanie palce :) Ale celkom ma bavi ten vitaminovy den :) Myslela som si, ze to bude horsie, ale zatial sa to da vydrzat :)

chudnucagirl

Urcite sa Ti to podari.Ja sa zatial nevazim az v nedelu rano.Som zvedava kolko budem vazit,no velmi neverim,ze za 7 dni sa da nieco schudnut.Aj ked kazdy den cvicim hodinu.