Ahojte,dnes som zacala s 90 dnovou dietou.Mam 168 cm a 72 kg.Rada by som zhodila na 65 kg.
Okrem dodrziavania diety budem kazdy den aj cvicit.
Prida sa niekto ku mne?
Napiste Vasu vysku,vahu a kolko chcete schudnut.
pa
90 dnova dieta od 25.5.2009
Samozrejme k tomu cvicit aspon hodinu denne.Delit stravu,ale nie presne dni za sebou.Ale ako mam v ktory den na co chut.A vecer si mozem dat hocico co patri do sacharidov ale nemusi to byt to co na obed.Ako sa Vam paci tento napad?
Je mi janse,ze takto neschdunete 20 kg za 3 mesiace,ale myslim si,ze to je uz styl zivota,ktory sa da stale dodrziavat.
Podla mna 90 dnova dieta nie je zmena stylu zivota navzdy.Nebudete predsa dokonca zivota pocitat aky mate den a co dnes mozete jest a co nie.Pisem to len preto,lebo dve kamosky schduli s touto dietou 10 az 20 kg.Ale asi o rok vswetko nabrali naspat.A su tam kde boli.
Viete co sa bojim?Ze schudnem a o par mesiacov pride jojo efekt,lebo uz nebudem dodrziavat postupnost dni,dam si napriklad aj pirohy,gulas,paradajkovu polievku.Ja rozmyslam,ze budem len delit,ale dni si budem robit ako chcem.Jeden den sacharidovy,druhy ovocny atd.Myslite si,ze aj vtedy to ma nejaky zmysel?Alebo musim vsetko presne dodrziavat a ak mam na obed nieco musim presne to iste jest na veceru?Nebolo by lepsie keby sme dodrziavali nemiesanie sacharidov,bielkovin,skrobov ale nejako si to prisposobili tak,aby sme to dodrziavali uz stale?Napr.dnes na obed rizoto a vecer ak mam chut tak uvareny zemiak v supke.
Aky mate na to nazor?
Ja mam UH takze som si uvarila cestoviny a k tomu som nakrajala uhorku a papriku :)
Ahoj dlhonozka,vitam Ta tu a drzim palce nech sa dari aj Tebe.Ja mam dnes skorobovy den.A bielkovinovym zacinam zase v piatok.
Co ste dnes obedovali?Alebo budete obedovat?
vitaj u nas dlhonozka :) my mame domacu paradajkovu omacku :)
atam sorry len o skole sa mi nechce pisat :P :D
Baby inak ako si urobite na UH pizzu s paradajkovou omackou? Kupite nejaku alebo..?
no tak ja pockam kym budete na 1.dni, teda na tom co sa ma jest prvy..inak ja osm 173/70:(
ja mam dnes skroby a kikaaa ma uhlohydraty....takze ty zacinas s bielkovinami...
nic nic idem do toho s Vami, aky mate ale den dnes?