Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnova dieta od 25.5.2009

:-Pbebe

tychto tem je tu zbytocne vela akoby ste sa nemohli pridat k babam co zacali kratko pred vami... ch jaj teraz ked sa rozhodnem drzat dietu o tyzden zalozim si novu temu? :D booooosee akoby ste nemohli vsetky pisat do jednej ..aj tak casom tieto temy zaniknu omrzi vas tu pisat stale dokolecka to iste ...

atam

ja som mala rano hrozienka,na obed varene zemiaky so zeleninou a vecer to iste,zajtra si dam cestoviny s dakou paradajkovou omackou a na vecer rozmyslam,ze si dam detsku vyzivu a mozno aj tri styri piskoty,som presvedcena,ze zajtrajsi den zvladnem lepsie,ako dnes,dnes som mala totizto volno a zvadzalo ma to doma k jedeniu,sice som odolala,ale aj teraz by som sa daco dala....ale nedam si!zajtra robim,domov pridem len o 22 hod a to si pojdem radsej hned lahnut,aby som "nezhresila"

chudnucagirl

Jasne,ze neodidem z fora :- )
Dnes som mala na ranajky hrozno,na obed zeleninove rizoto a na veceru tiez zeleninove rizoto.
Zajtra si idem urobit spagety s paradajkovou omackou.A vecer si dam zmrzlinu.Co Ty?Co si dnes mala?

atam

chudnucagirl:tak ok,skus to,ale aj tak neodchadzaj z tohto fora,chcem vediet ako to bude fungovat,ale myslim,ze to bude to iste ak v 9O dnovke,asi som to pred tym nepochopila,co si dnes papala???

chudnucagirl

atam : Asi sme sa nepochopili,ja nemam problem vydrzat a chcem normalne uz stale striedat 4 dni ako v 90 dnovej diete.Ale chcem to robit tak,ze na obed v bielkovinovy den zjem maso so zeleninovym salatom a na veceru si dam ovocny jogurt, skrobovy den zjem na obed rizoto so zeleninou ale na veceru si dam len zemaik v supke uvareny,sachridovy den zjem na obez pizzu a vecer si dam cestoviny salat.Chapete ma?
Ja si to chcem tak prisposobit,aby som schudla natrvalo a nemusela o rok drzat zase dietu,lebo som vsetko pribrala naspat.
Rozumieme sa?Uz nechcem miesat vsetko dokopy,chcem si delit dni,ale tak ako som napisala.Aby som to mohla drzat uz stale nie 90 dni,ale stravovat sa tak vo svojom zivote.

Prinsipino

Jedzte primerane kolko chcete , dokonca aj co chcete (Ok , trocha sa medzit) . Hlavne je , aby ste cvicili , maly pohyb a neprepchavali sa .Vtedy schudnute , a sadlo Vam nebude s tejto "ultraucinnej diety" visiet .

atam

celia:
asi pre kazdeho je ten vecer najhorsi,ja este vobec nie som za vodou,trapim sa,ale zatial ma ta nutnost schudnut maximalne motivuje a velmi mi pomaha toto forum....

atam

chudnucagirl:ale prestan,ved skus aspon chvilu,uvidis, ubytok kil ta pozenie vpred a ak schudnes,tak si sama nedovolis prejedat sa...
je to pre teba az take tazke???aj ja sa zatial trapim,ale ono to prejde a budeme sa tesit,fakt sa nevzdavaj....