90 dnova dieta od 25.5.2009

rejocka

Ahojte babulky,vidím,že sa vám darí-my sme včera mali oslavku-takže moje škroby to neboli...ale dnes už pekne pokračujem v UH.a budem véééľa cvičiť!!!!Prajenäm Vám všetkým peknú aj keď upršanú nedeľu...pááá

atam

dobre ranko....ja dnes idem na prve sv.prijimanie,takze urcite budu prehresky,nechcem na seba uputavat prilis velku pozornost,ze drzim dietu,tak sa sice budem krotit,ale budem jest s ostatnymi...
vazit sa chcem po osmych dnoch diety,t.j. v utorok rano a potom uvidim,centimetre nebudem pokusat...tak peknu nedelu,ozvem sa vecer...

kikaaa

este ani ja neplanujem odmerat sa az nabuduci vikend (snad to vydrzim dovtedy :))

ale som zvedava na VASE vysledky tak sa potom pochvalte :)

dobruuu noc :)

moika

chudnucagirl, bude super, ak si tu budeme vymienat recepty..
zemiakove placky:
2 velke zemiaky + 1 polievkova lyzica zemiakoveho skrobu + sol + korenie + cesnak ..a urobia sa klasickym sposobom ..
Ja sa zajtra dievcence vazit nebudem, kedze moja vaha ukazuje vzdy ine cislo, ale nevadi...chcem sa aj tak odvazit az na vodovy den a dufam, ze budem milo prekvapena :) , ale vam vsetkym drzim silno palce a dufam, ze na vasich tvarach bude obrovsky usmev na perach, a hned sa tu pochvalite :)
Prajem dobru noc :)

chudnucagirl

moika: Ako robis zemiakove placky,ked dnes nemozes pouzit muku,lebo je to skrobovy den?
Baby ak mate nejake recepty na jedla,ktore Vam chutia,tak ich sem piste.Jedna kamoska mi vravela,ze ona na sacharidovy den jedla napr.uvarene cestoviny-celozrnne + oprazenu struhanku + cukor.Snazila sa s inymi kamoskami vymyslat nove recepty,aby nemusela napr.v skrobovy den jest stale len zeleninove rizoto.
Mohli by sme aj my vymyslat rozne variacie jedal ako si spestrit tie dni a pritom delit potraviny.Osobne si myslim,ze ak nechcete schudnut 20kg,tak tu dietu berte ako celozivotnu a trvalu zmenu a tak sa aj stravujte,aby ste to mohli v pohode zvladat aj po diete.Drzim Vam vsetkym palceky.
Zajtra rano sa odvazim,som zvedava na vysledok.Co Vy ostatne ktore drzite dietu aspon 7 dni,mate nejaky pocit zmeny?
Dnes som jedla ako minuly skrobovy den zeleninove rizoto a aj ked ho mam rada ozaj si neviem predstavit,ze ho budem musiet zjest zase v skrobovy den.Preto ma napadli tie recepty.
Tak Vam prajem vsetkym krasne snicky a drzim palce v zajtrajsom dni.

moika

ahojte :)
tak dnes som si pomaskrtila na zemiakovych plackach :) a boli fantastickeee :)
na zajtra, sacharidy, som si upiekla na obed zeleninovu pizzu a na veceru jablkovy kolac...uz sa tesim :)

chudnucagirl

Jedla som zeleninove rizoto,na obed a polovicku na veceru a dala som si aj susene banany a musli tycinku.
Nechcem sa bat,ze zredukujem pocet kalorii atd.na minimum a poto priberiem,preto sa snazim jest tak,ako budem ejst nadalej.Ale to som tu uz vysvetlovala.
Co mate na sacharidovy den baby?

kikaaa

chudnucagirl : takze ja dnes mam cestoviny s kapustou a uhorkovy salat a na vecer si dam domacu strudlu ;) uz sa tesim nato :D

ja som vcera zemiaky urobila s ptrzlenom a bolo to velmi chutne :)