Ahojte,dnes som zacala s 90 dnovou dietou.Mam 168 cm a 72 kg.Rada by som zhodila na 65 kg.
Okrem dodrziavania diety budem kazdy den aj cvicit.
Prida sa niekto ku mne?
Napiste Vasu vysku,vahu a kolko chcete schudnut.
pa
90 dnova dieta od 25.5.2009
ahojte,den bol narocny,teraz som prisla z roboty,cely den same ovocie a poobede som si musela dat musli tycinku....ved nevadi,nejde predsa o zivot....
zajtra sa chcem odvazit,mam za sebou 8 dni,tak som zvedava,ci aspon deko islo dole....ved vam dam vediet,dufam,ze nebudem velmi sklamana a nepridem o motivaciu....
atam, nic si z toho nerob, ze si porusila trosku dietu, to sa moze stat kazdemu...isto si ani deko nepribrala..pokracuj dalsim dnom a je to :) Ja som ju tiez par krat predtym porusila a kila mi isli dolu aj napriek tomu :)
a ako ste zvladni dnes vitaminky dievcata??
ja ich mam uspesne za sebou...ovocie som mala iba na ranajky, do prace som si urobila zeleninovy salat a ten som mala i na veceru..a k tomu 3 litre vody :) dnes som sice necvicila, zato v praci som sa nabehala az az, takze vydaj energie bol vyssi ako prijem :)
caute dievcata,moje UH dopadli vcera dost zle,mali sme oslavu,tak som ich kvalitne porusila...ale nevadi,dnes pokracujem,uz som si pocvicila a idem si zbalit do roboty vitaminy....
kto sa zajtra vazi???ja budem mat po 8,tak to skusim....
chudnucagirl a aj vsetky ostatne :)..toto je stranka, kde su rozne recepty, samozrejme aj vela k 90D...odtial si obcas zvyknem robit nejake recepty...len sa tam treba zaregistrovat :)
chudnime.kiga.sk
elinaaa: Mozeme chudnut spolu,ale ja to nedrzim tak drasticky.Len striedam dni a nemiesam vsetko dokopy.Kolko merias a vazis?A kolko chces schudnut?
V utorok mozes zacat so mnou,mam bielkovinovy den.
Ahojte baby,ja som sa dnes nevazila.Rozhodla som sa,ze az po tyzdni,takze zajtra rano.Meriat sa tiez nemeriam.
No a dietku som si uz ozaj prisposobila pre seba.Zajtra mam ovocny den,tak som zvedava ako to pojde,lebo nejako dnes nemam chut cely den jest len ovocie.Ved uvidime.
moika : takze zemiaky skrob mozem v pohode pouzivat do placiek v skrobovy den.Tak to je fajn.Ja si chcem na buduci skrobovy den urobit zapekane zemiaky s karfiolom.
Rozmyslam,ze zajtra si dam na ranajky normalne jogurt a potom cely den ovocie,lebo pochybujem,ze po 90dnovke budem jest kazdy 4 den len ovocie.
Uz mam aj trosku strach z toho pokracovat dalej v diete,lebo sa bojim,ze schudnem sice za mesiac 4-5kg,ale ze ich po ukonceni diety priberiem.A ja uz chcem schudnut natrvalo na 65kg a menej.
Vy sa nebojite jojo efektu?
tuto dietu som uz zacinala x krat, ale vzdy som ju porusila, lebo ma nebavilo ratat dni a tak... ale viem, zeby som mala kg dat dole. ved je to tak super pocit. posnazim sa nieco s tym sprapvit :)))
Kde ste zmizli vsetci?
Neviem co je so mnou dnes ale dost tazko ide mi dnesok s ovocim :(
Dobry den prajem vsetkym :))) Mam dnes vitaminovy den uz som mala jablcko, banan, a jahody :)
A uz niekto sa odmeral?