90 dnova dieta od 25.5.2009

nikky1110255

cawko ja by som sa pripojit k chudnucagirl ja mam tiez 168cm ale mam 99kg chcela by schudnut aspon na tych 70

chudnucagirl

atam : Neber to tak, kolko vazis teraz? Na kolko chces schudnut?
Ak nepotrebujes zhodit 20kg,tak si z toho nic nerob.Vaha pojde tak ci tak dole.

atam

totalne dvojdnove zlyhanie....co k tomu povedat...dnes uz len skroby:ryza s dusenou zeleninou...HNEVAM SA NA SEBA....

ja_ona

ahojte, ja by som sa chcela opyyyytat ake ovocie si mam dat aby som nebola stale hladna??? dnes mam papat ovocie a nevydrzala som to :(( pls poradtee

chudnucagirl

Ahojte,ja som mala vcera bielkoviny a mala som kuracie maso so zeleninou.
Dnes mam skroby. Na ranajky som zjedla hrozno a na obed si idem urobit zemiaky v rure s cibulkou.
Ako sa Vam dari s dietou?
Ja som tento tyzden mala riadne hekticky,stresovy,takze som ovocny den porusila a dala som si sunku s paradajkou.
Od buduceho tyzdna by som rada zacala aj cvicit,lebo teraz sa to nedalo.
Drzim Vam palce.

rejocka

Ahojte,no až teraz som sa dostala k pc,no obedovala som pizzu,bez syra,len hríbiky,ale mňamka a na večer som si kúpila capucíno fit tyčinku tak sa už tešíma vy ste mali aký dníček???pááá

atam

rejocka:ak dobre citam,tak mas dnes UH,co chystas na obed???alebo kto ma este dnes UH....sem sa s receptami a radami...

atam

chudnucagirl:ved ja viem,ze mozem,ale ja ho nejem,vynechavam ho uplne,preto to beriem ako prehresok....ale nevadi...

chudnucagirl

Ved chlieb mozes jest k obedu v pohode.To nie jeprehresok.Ja som maal sacharidy - cestoviny so zeleninovou omackou a vecer kolacik kavovy,bol super.
Zajtra mam ovocny den.