Ahojte,dnes som zacala s 90 dnovou dietou.Mam 168 cm a 72 kg.Rada by som zhodila na 65 kg.
Okrem dodrziavania diety budem kazdy den aj cvicit.
Prida sa niekto ku mne?
Napiste Vasu vysku,vahu a kolko chcete schudnut.
pa
90 dnova dieta od 25.5.2009
ahojte...tak ako som sa na dnesne skroby tesila,tak som zo seba sklamana...mala som ryzu a dako ma uz presla na nu chut...na buduce skroby si uz radsej dam pre zmenu zemiaky....dnes som si dala aj kus chleba,mala som nan neskutocnu chut...taky mensi prehresok:-(
ahojte....ideme na skroby....tie urcite zvladnem,nakolko tento den mam najradsej....pekny dnik....
Ahojte dievčatá,som rada,že sa vám tak pekne darí na kilečka idú dolu,ja som sa ešte nevážila,chcem až v nedeĽu,tak uvidíme,mne to už teraz po druhý krát ide pomalšie,v podstate som hneď pokračovala.Ja mám dnes škroby-zemiačiky,zeleninka-mňam,prajem vám úspešný dník.páá
atam, chudnucagirl..blahozelam ku kilackam dolu :)
Ja som sa zatial nevazila, chcem to nechat az na vodovy den, ale uvidim ako dlho to este vydrzim :)
chudnucagirl...ak sa bojis ze by si mala neskor jojoefekt...tak potom skus kombinovat potraviny v ten ktory den, napr. v bielkovinovy den na obed kuracie masko so zeleninou a na veceru jogurt. A nie polovicu obeda. Vtedy pojdu isto kila dolu pomalsie. Ja to takto planujem ked skoncim 90dnovku.
ved budem pisat,ako sa mi dari,ako postupujem,ci nastane ubytok v najblizsich dnoch...zas sa na vahu postavim o osem dni a potom uvidim...
je fajn,ze si dietu prisposobujes po svojom...ja sa ju budem snazit dodrziavat presne aspon mesiac a mozno potom si aj ja zacnem dietku prisposobovat tak ako ty....urcite vsak ostanem na deleni potravy na bielkoviny,skroby....
atam: nebojis sa,ze teraz o 8 dni schudnes dalsie napr.2 kila?Ved tak za mesiac schudnes 8-10kg.Nezda sa Ti to vela?
Ano aj ja som rada,ale napr.vcera som vynechala ovocny den a dala som si bielkoviny a dnes som mala skroby zemiaky s brokolicou,na veceru si dam uz len ciste zemiaciky.
A zajtra si urobim cestoviny s omackou a na veceru zmrzlinka.
Jedoducho som vcera nemala na ovocny den chut,tak som si ho nedala.
Budem Vam pisat ako sa mi dalej dari.
Drzim palce vsetkym.
chudnucagirl:co mam na to povedat,ja sa tesim kazdemu deku,nieze este kilu...aj ja si myslim,ze za osem dni je to vela,ale myslim,ze je to viac menej o odvodneni organizmu a teraz to uz pojde velmi pomaly,uz by sa pomaly mal zacat odburavat tuk...aspon ja si tak myslim,ak sa mylim,pooprav ma...
Ahojte,ja mam o 2,5kg menej a zda sa mi to velmiiiiiiiiii vela.
atam: Gratulujem k vahe,ale myslim si,ze ked clovek schudne tak vela kg za 8dni jednoznacne tam musi nastupit jojo efekt.Bavila som sa o tom s jednou dietologickou,ktora mi osobne povedala,ze delenie stravy je ok,ze to berie.Ale ze by uplne vylucila ovocny den a striedla len tri dni a ovocny si dala,len keby mala chut.Ze ta dieta ej poriadne znizenie kalorii a ze clovek nedokaze takto ejst cely zivot,preto sa mnoho ludia vracia naspat k diete,lebo postupne priberie kg naviac.
Ona ma teraz 10 klientov,ktori drzali tuto dietu,skoncili a do roka mali kg naspat + nieco naviac.A uz chcu natrvalo schudnut,tak sa radia s nou.
Takze asi tolko odo mna.Cim viac o tom citam tym viac mam pochybnosti o trvalom efekte tejto diety.
ahojte...
moika,tak ja som sa po 8 dnoch odvazila,mam o 3,5 kg menej....
dnes mam bielkoviny a zacinam tretiu stvordnovku,mam varene kuracie masko so salatikom....
halooo dievcence, kde ste kto? ako sa vam dari? aj sa niektora vazila?? tak rychlo sem pochvalit sa s vysledkom ...