Ahojte,dnes som zacala s 90 dnovou dietou.Mam 168 cm a 72 kg.Rada by som zhodila na 65 kg.
Okrem dodrziavania diety budem kazdy den aj cvicit.
Prida sa niekto ku mne?
Napiste Vasu vysku,vahu a kolko chcete schudnut.
pa
90 dnova dieta od 25.5.2009
ja ona:to je supeeeer...tesim sa spolu s tebou...co ti poviem,ja som mala zas zlyhanie...ale idem dalej,musim na sebe makat a nevzdavat to....zavidim vsetkym tu pevnu volu s akou sa pustili do tejto diety,ale zas si myslim,ze aj styri kila,ako u mna,su uspech...co vy na to???
ahojte tak ja mam 2den lebo neviem ci v tejto teme niekto drzi,lebo v tej je to take chabe:)tak budem prispievat aj tam aj tam ja dneska mam rizoto.Dobeda som mala salatik s kukurickou to patri tiez medzi skroby
cawte ja mam dnes skroby a cely den som jedla len jahody a teraz som sa 20:15 najedla ryyze takze taky maly prehresok toto je moj 6. den a 2-3kg dole som taka stastna ak by ste mi mohli poslat recepty na 42.-90 budem rada nika4375@centrum.sk
Ahojte,ja mam dnes skroby.Na ranajky som mala broskynu a na obed mam zemiaky s uvarenym karfiolom.
Este som sa nevazila,tak neviem ako mi pojdu dole kg.
V nedelu sa odvazim a dam Vam vediet.
Ako ste zatial spokojne s dodrziavanim diety,s klesanim vahy atd.?
ja ona:
ja som bola na tom podobne ako ty,po 8 dnoch som mala dole 3,5 kg...veeeelmi som sa tesila...ale vedela som,ze islo len o odvodnenie organizmu...teraz som na 19 dni a vaha stoji...
tak potom pis,ako to s tebou je....ale je to riadna zmena...
ahoj labu:nasla si si odkaz na tejto teme len s inym nazvom???urcite ano....tak ti zelam vela sil pri vode...a urcite vecer napis,ako sa to zvlada...
Prvý krát to bolo nejakých 12kíl, a stálo to zato.
Potom 3plus a 4minus, a pohodlie a stres v práci, tkž. 4,5 plus.
No a dnes som na 28 dni, zajtra ma čaká voda a mám tých 4,5 dole. Rada by som dala dole ešte 6-7kg, to by mi naozaj urobilo radosť.
Tak mi baby držte palce na moj vodový zajtrajšok :)