Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Bon,mas to tazke a nezavidim ti tu situaciu.Nenavidim tu bezbrannost,ked clovek chce nieco urobit a nemoze.Nebudem ti pisat aby si bola silna,ved to do paroma sa hovori aj po pohrebe.Neboj nic,on je mlady,keby ako bolo,je velke percento uzdravenia.Poznam vela pripadov.A mozno sa len zbytocne strachujete a neni to nic vazne.A co ked si tam len on niekde robi zasoby?Neni on skrecok?Mozno si to dava do gulky a potom rozhodi po celom tele,aby mal.Nie,nerobim si srandu,len niekedy si treba aj s vaznych veci vystrelit,aby nas to trosku prebralo.

darika

No,ja som uz tu,ale idem si nieco vybavit,tak som prisla len prezliect.Nikka,Sway,ma uplnu pravdu.Ak si pamatas,ja som bola na zaciatku tejto temy dost tvrda a prisna.Pisala som o tom,ze robime zo seba hlupane len tym,ze dovolime,aby s nami takto zaobchadzali.Netvrdime,ze ty si tou hlupanou,len presne,niekedy si treba trosku buchnut po stole.Nevolaj mu,nech to nevyzera,ze si hladas dovod sa stretnut,ze bez neho nemozes byt.Nikka,ak ta naozaj miluje,nenecha ta len tak cakat.Ozve sa a potom mu povedz.Len hlavne prosim ta,neplac pred nim.Tym len dosiahnes lutost a to ty nechces.
Ja som vam dost napisala na seba,co vsetko som si zazila a kolko to trvalo.Napisala som aj,ze som teraz stastna,ze som si tym presla a vydrzala.Len niekedy si tiez polozim otazku,ci som nahodou nestratila vtedy mesiace,roky,ci to ozaj stalo za to.Mozno keby som uz vtedy mala trosku viac odvahy a hrdosti,mozno som mohla byt teraz uplne inde.Kazda si myslime,ze sa mame dobre,ze nam nic nechyba,kym nezistime,ze to mohlo byt este lepsie.Zase spomeniem Sway.Nechcime sa uspokojit s priemerom,chcime viac.

čoStým?Nikka

sway ja sa nehnevám, nemám dôvod...v podstate máš pravdu, ja som hlupaňa, len som si to nechcela priznať... si mi to len potvrdila a dakujem ti zato... teraz neviem, či mu mám zavolať, aby sme sa stretli a konečne mu poviem, že čo a jak, alebo mám počkať 2 - 3 dni, že ako sa to všetko bude vyvíjať dalej...

sway

Nikka ja som sa ta naozaj nechcela dotknut,aj ked to bolo mozno hnusne,to s tou "putkou",ale je vela bab takych,ktore jednoducho by pre ich priatela aj modre z neba a on sa im zato "pekne" oplati,tym ze kazdu blbost da JEJ za vinu a este spravi zo svojej priatelky tu hlupanu.Potom zachadzam do krajnosti,ale baby si nechaju nadavat,co hranici uz s ponizovanim a domacim nasilym.Ja viem,ze si zalubena,len obcas treba trosku pootvorit oci a trebarz aj toho priatela postrasit,ze ak robi nieco zle ,moze lahko o teba prist.

bon

tak ono ked to ma pod pazuchou, tak to je ako ked ma zena rakovinu prsnika, respektive cysty na prsniku, to je rozlezene az pod pazuchu velakrat....., mamina to ma, nastastie nezhubne...uvidime co mu povedia vysledky, ale zase na kontrole krvi bol pred polrokom, lebo bol stale unaveny a nic mu nezistili, takze ak by to bolo nieco horsie, myslim ze uz aj z krvi by vtedy nieco zbadali.....

čoStým?Nikka

bon ja o tom tiež neviem veľa, ani toľko, čo vie sway, ale držím palce, fakt... jáj, držte sa...
sway no dik za povzbudenie... a podporu... a trpezlivosť už dochádza...to hej

sway

Bon,to ma mrzi,snad to naozaj bude nieco nezhubne,zoberu mu to a bude pokoj.Ty vies nieco o rakovine?Ono sa robia takto viditelne hrcky?mne to nejak nesedi,lebo vacsinou nadory byvaju na organoch a nie,ze jedna hrcka na krku a jedna na ruke..Malo kedy clovek vie,co ma vsetko napadnute,ma jednu hrcku a statne metastazy nebyvaju viditelne.Hmm,ale o tomto naozaj vela neviem:-(

bon

sway no vidis mam prveho sponzora :D
no baby tak priatel je uz po lekarovi, poslal ho na krv, moc, povysledkocch, hytologia a chirurg, nasiel mu aj novu hrcku pod pazuchou, ze na krku to je normalne ale pod pazuchou a na ruke by to nemalo byt, takze je to pruser, lebo pod pazuchou je to riadny problem, dufam ze to nebude zhubne, inak je to totalne v prdeli....

sway

Nikka beriem tvoj nazor,kazdy mame tak ako si zariadime:-)Ked mas trpezlivost a chut to riesit,tak ries,ale je skoda,ze ta to tak berie a si z toho potom smutna.Som ti chcela dodat trosku odvahy sa niektorym veciam postavit a nerobit vacne kompromisy.Ja problemy,ktore pridu riesim ako prve,chladne,logicky,bez emocii,ale ked to ma trvat dlhodobo,dakujem neprosim.Otrasiem sa a idem dalej.Ja som v tomto mozno truba,ale nebudem s niekym,s kym sa mam trapit.

čoStým?Nikka

sway tvrdé to bolo, to hej... ale ja ti to rada opätujem :) sorry, ja nemôžem zato, že ho proste ľúbim a že mu chcem len to najlepšie... No ale už musím začať myslieť aj na seba, to hej... a sama vidíš, že ten "tvoj" prístup veľmi nezaberá, lebo si myslím, že človek musí vedieť robiť kompromisy a nie hneď zutekať pri prvom probléme, ktorý nastane, ale treba to proste riešiť, a sorry, si myslím, že ty to nevieš...