Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
ahoj sofi... :) no ja keď môžem, tak čím vyššie... mne sa v takých dobre chodí...a nosím ich stále... v podstate možno len tak raz za týždeň si vezmem balerínky...botasky ani nenosím... veeeľmi zriedka,....
sway ano lahsia tema:) a pre nasich citatelov urcite menej atraktivna:D
Ahoj sofi:-)
Tak dnes je to tu taka lahsia tema..Ja tiez nenosim casto,lebo je to trochu nepohodlne,ale obcas hej,ked je dobra prilezitost,tak aj veelmi vysoke:-)
caute kočky
fu tak vy ste dobree take vysoke opatky to ja by som nepresla ani dva metre a bola by som asi na zemi:)))) obcas tiez nosim opatky ale veelmi zriedka a mensie :))
moja naj obuv su tenisky.:)
nikka som rada ze vcera sa to uz vyjasnilo cele..dufam ze to uz bude ok:)...
jéééj, dakujem... aj ty si zlatá.... :D ja mám opätky dnes 10cm... také sú najlepšie... a tiež sa cítim skvelo, len keby som toľko mala aj bez tých topánok, tak by som sa cítila lepšie... :D
Tak ja mam dnes 8cm podpatky,cize spolu s tym mam okolo 180:-D A citim sa super..Len ma zase nebavi nosit podpatky kazdy den.Ale tak zase vies,sa hovori,co je male to je zlate a to plati v tomjom pripade na 100%:-)
mne by stačilo aj tých 170... jáj, ja mám len krutých 164 cm... :) aj mne sa páčia také krásne štíhle a vysoké baby... asi preto, že ja taká nie som... :D
Si este mensia ako 170?Ja si uz nepamatam,ale tak vsak modelky su od 175 hore:-))Inak aj mne sa pacia vysoke a stihle baby.
no veď hej... musím dajak vyzerať... veď tam bude toľko ľudí, čo som už dávno pradávno nevidela... a vždy si ma každý pamätá jak takú "silnejšiu" - toto slovo sa mi páči, je krajšie jak "tučnejšiu"... :D a ešte stále som taká silnejšia, ale nie som na tom až tak hrooozne... jáj... keby som bola čarodejnica, prvá čo by som spravila by bolo, že by som si vyčarovala postavu... takú jak modelka... :D 170 cm a 55 kg... ale viem, že taká nikdy nebudem... tá váha aj hej, ale tie centimetre už nezmením... :(( :)
Ja mam dnes na sebe saty a v praci su paf:-)hihi,mam tu samych chlapov.Tak za 3 mesiace, 8 kg je v pohode:-)Ja by som stiahla tiez vahu aj na 50,ale mna to nebavi drzat..Akoze ja som spokojna,mam konfekciu 36 - nohavice,prsia C,cize da sa,ale tak som obalena tukom:-)),cize je co zlepsovat.Ach jaaaj,keby sa mi tak chcelo ako sa mi nechce:-)