Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
A toto je co?
Pypyna,radsej budeme tu od rana do vecera pisat aj ked podla teba o smiesnych veciach,ako rozvijat svoje komplexy tym,ze sa budeme starat do ludi,ktori tvoje nazory vobec nepotrebuju.Ale citaj dalej.Mozno ti to pomoze do buducna,aby si sa do tej telenovely nedostala ty a nebola "smiesna".
pypyna,
tak niekto vysedava s kamoskami na kavickach a niekto to zo seba dostane napriklad tu na fore.Ak sa bavis a nemas co ine na praci,tak kludne sleduj dalej;-)Sa stavim,ze ty budes pani dokonala,ked my sme take smiesne:-))
A kde ste vsetky?Vas sledujem cely cas a je to lepsie ako telenovela.Rozoberate tu tych svojich,a ja sa zabavam ake ste smiesne.Takto sa natiskat chlapom je az neuveritelne.Len tak dalej damy,nech je co citat!!!
No vidis:-) Ja verim,ze to bude medzi vami zase OK.Tiez som ti na zaciatku pisala,ze asi mu to nedoslo,ze sa nemal hrat,ked uz si za nim prisla.Len nebud taka "dobra",ze mu ani nepovies,co si o tom celom myslis.Chapes?:-))
Bon,papa
sway áno, som tu... priateľ sa mi ozval, len tak, že či robím a tak... a tiež mi hneď povedal, že ten včerajšok ho mrzí, či mu to odpustím... a že po druhej mi ešte zavolá, (asi sa chce stretnúť)... no som zvedavá...
darika dakujem za povzbudenie to s tym skreckom bolo dobre, a aspon si ma rozosmiala, mozno to tak aj bude, ved krvny obraz mal dobry, aj lekar vravel ze tam nic nie je, takze to hadam nic nebude, o taky mesiac śi budeme istejsi, no uvidime, caka ho kopa testov, tak to nejako preskaceme a bude dobre......idem ja do prace, tak sa majte krasne, pekny den vam prajem, mna caka praca az do zajtra vecera....., papa
Ahoj Nikka si este tu?Darika ti to pekne napisala - mas svoju hlavu,tak ju pouzivaj,ty poznas svojho priatela vies,co este moze byt vo veci a poznas okolnosti,ktore si tu mozno nezmienila a mozu priatela ovplivnovat.A zachovaj sa tak ako to povazujes za najlepsie.Mne jedine,co pride luto je to,ze pises ako velmi priatela podporujes a ako ho velmi lubis a zaroven on vzdy nieco spravi,co ta zrani.Jednoducho na vztah treba 2 a priatel by ti nemal nijakym sposobom ublizovat,a ak to spravi nevedomky,treba ho nato upozornit,lebo to moze zajst pridaleko a budes sa neskor trapit 100x viac ako teraz.Na druhej strane ti podla mna darika napisala doslova hororovy scenar a mozno ta tym vyplasila,tak hlavne klud a dufam,ze sa to cele vysvetli a priatel si da do buducna pozor aby ti neublizoval.
darika dakujem...vážne... si zlatá...tak sa maj pá
Nikka,ale tym ti to len zhorsime,ked sa tu len do teba pustime.My ti mozme napisat svoj nazor,poradit co by sme my,keby sme...Ale ty si musis z toho vybrat to,co ti neuskodi.Pretoze ty,ak urobis nieco,co by sme urobili my,budes si to vycitat neskor,ze keby si tie kravy nepocuvala,bolo by to tak alebo tak.Daj si plusy a minusy.Co ti to da a co ti to berie.Nenut sa ale urobit nieco,co si budes vycitat ty.Ty musis byt rozhodnuta ked nieco podniknes.Ale tak,aby si si to potom nevycitala.
Odchadzam.Ozvem neskor.Hlavne mu nevolaj,ze sa chces rozpravat.To mu povedz ked sa ti ozve on.Nebud smutna a neukaz,ze sa trapis.Musis ukazat,ze vies,ze sa nieco deje a ty s tym chces nieco urobit.
Pa pa
darika dakujem... ja sa nikdy nepoučím z chýb iných, len na tých svojich... mne tu musíte poriadne naložiť, aby som si to uvedomovala, tak len s radosťou do toho....poďte na mňa... :) ale vážne... bo ináč si to asi neuvedomím...