Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Bon bude tu SPARTA :-))
Pozri nikto nikoho nezavrhne,myslim,ze sa najde stale dost ludi,ktori sa postavia na stranu postihnutych.Sice ludi,co maju taku peknu myslienku ako ty nieje vela,ale preto sa jej drz zubami nechtami a bojuj,ja ti to potom zafinancujem:-))
pisala som do istej miery :D, uplne urcite nie, to nie je mozne, a ktovie kde budeme o par rokov, mne priatel aj tak stale tvrdi, ze podla neho to bude ako kedysi, ze postihnutych zavrhnu a nebudu sa s nimi ani bavit, a niekedy mam taky pocit aj ja, lebo tento svet sa ruti do zahuby a nie su financie ani pre zdravych nie to este pre postihnutych.....takze cas ukaze co prinesie....ak nic ine tak odidem na aljsku a budem si tam zit svoj krasny sen....
*vazi - nie najmenej nevazi
Bon, myslienka,ze si ty ludia na seba zarobia je este vacsia utopia,ako moja specializovana skola:-))Ale ked sa chce,riesenie sa najde:-)A budem ti moc drzat palce,ono by bolo super zostat v kontakte a po par rokoch pokecat ako sa komu dari a ako v tom zivote obstal:-)
Nikka, a teraz ti aj ja mozno trochu tvrdo napisem ,co si o tebe myslim.Proste mi pripadas ako "putka".Vela veci riesis s prilis velkym ohladom na priatela.Co ak on to zle pochopi,co ak toto ,co ak tamto...Co ak sa rozideme.Ja,ked ma nieco nahneva,tak to riesim mozno trochu razantne,ale nenecham si "srat na hlavu".A vo vela veciach sa musi priatel prisposobit mne a nie ja jemu.Tak si to zariad ako chces,ale davaj si pozor aby v tebe nemal prilis velku istotu,lebo to,co clovek lahko ziska,to si potom najmenej nevazi.A este maly dodatok,nehovorim,ze to robim spravne,vela chlapov to pri mne dlho nevydrzalo.Ale ja sa riadim tym,ze mam v zivote prilis malo casu nato,aby som ho venovala niekomu,kto za to nestoji..
darika ja viem, ja si tvoj názor cením, máš pravdu, musím sa s ním o tom takto otvorene porozprávať, len dúfam, že to zvládnem... nesmiem tam začať plakať, to by bola veľká chyba, lebo by ma začal ľutovať a tak... júúj
Odchadzam ku zubarovi.Kocky,niekedy si myslim,ze tu nemam co robit medzi cvami,lebo som mozno az prilis tvrda,ze zbytocne strasim.Neberte to moc k srdcu co tu cmaram.Asi by som sa mala odmlcat,lebo nechcem,aby som mala urcite veci na svedomi.
sway tak taku skolu hej, len si to neviem predstavit v praxi pretoze nase skolstvo je nastavene na nieco, co len tazko zmenis, uz aj u nas su alternativne skoly aj s individualnym pristupom, lenze ked z nich decka vyjdu maju smolu, preotze stredne a vysoke skoly uz take neexistuju a tam su strateni......je to zlozite a aj financne narocne, ja si to skor predstavujem tak, ze by si do istej miery zarabali ti klienti sami na seba, aj v tych dielnach, zahradach, mali by zvierata a tak dalej, a ze by tam chodili na tie terapie aj nepostihnute decka, a dospeli...., ved uvidim, ale verim ze sa mi to podari.....
nikka mas to fakt tazke, ako to riesit, fakt mu povedz ze ak to pojde dalej takto tak bude koniec, a ak to chce tak nech sa sprava nadalej takto ako sa chova....
Nikkus,to on mozno tak citi.Staci,ked si mu pripomenula,ze ste neboli spolu 4 dni.On este neplanoval mozno s tebou byt,tak to citil ako tlak.Ked sa ti ozve,len mu povedz,ze ty nemas pocit,ze s tebou chce byt,ze ty nebudes robit nikomu recept na nudu a nepotrebujes aby sa ti niekto venoval proti svojej voli.Ked ti povie,ze si to neuvedomuje,ze ta miluje,povedz,ze ty to tak necitis od neho,nech si rozmysli co naozaj chce,a nech sa ti ozve ked to bude vediet.Povedz mu,ze takto to nechces,ze ak je on slaboch ti to povedat,ze mu to mozes povedat ty.Povedz chces koniec?Chces pauzu?Aj ked ja slovo pauza neuznavam,ale uvidis co ti povie na to.Vo vacsine pripadov slovo pauza znamena rozchod.Neviem Nikka,nechcem robit z toho velku bublinu,len pisem,ze sa mi to nezda.
sway nieje šanca, aby si tu toto celé čítal
darika máš pravdu, ja viem... ospravedlnil sa a nič sa nezmenilo... a presne tak som to mala na mysli, že hrať sa môže aj inokedy, lebo ja som v podstate mohla pozerať tv aj doma, a nemusela som sa nikde trepať za ním... a čo sa tej "slobody" týka, tak to ju má a nemyslím si,že za ním doliezam, lebo väčšinou nechávam naše stretka na ňom... takže ho do ničoho netlačím... no fakt už neviem...
Zase ho trosku vystrasit by mozno nebolo na skodu:-)Je to na tebe,ale vsak vidis aj ste sa porozpravali a aj tak nepomohlo,len aby si to toto cele necital a nevdel ake kroky budes podnikat:-)
Bon,super napad to centrum!!Ja ked som bola mensia,som chcela taku skolu,kde by uz od malicka mohol kazdy rozvijat nadanie pre nieco konkretne,lebo ma nebavila skola,teda niektore predmety,tak som mala napad,zeby bolo genialne zalozit skolu s vysoko individualnym pristupom:-)Ale k tomuto sa mozno dostanem o 15 rokov,lebo treba,co?Zase len a len peniaze..