Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Co by som urobila ja?Keby mi zavolal,by som mu povedala,nech sa ozve ked si bude naozaj isty,ze chce so mnou byt a nebude potrebovat druhych alebo hranie.To moze aj ked som tam neni.Neviem ci som malovala certa na stenu,lebo sa nic nezmenilo.Aj vtedy sa omluvil,ale nezmenilo sa nic.Vsetko je rovnake.A tu sme hned pri tom milovat a mat rad.Co z toho,ze jej to hovori,ked sa tak nechova.A ked aj prva laska vyprcha,stale je to o tom-vazim si ta.Ale ja tu ani to nevidim.Ja vby som mu ovedala,ze ak chce cas si ho uzit bezo mna,ak ma pocit,ze sme boli spolu casto,ze staci povedat,ze aj ja si urobim plan,ale nebudem s nim len preto,ze to chcem ja.Aj takto sa moj muz ked sme spolu len chodili,ku mne spraval.Ja som si behala s kamaratkami a nechala som ho.Nechala som to na nom.On ma mozno pocit,ze na neho tlacis,chce byt s tym,s kym byval predtym,a potom nemohol,lebo sa rozkamaratili.teraz ho ma nazad,tak chce byt s nim.Len nech ti to povie.

čoStým?Nikka

sway vau, no tak to je brutálny risk, to asi nie som ochotná tak zariskovať, akurát by som mohla mu napísať, resp.povedať, že ak to takto pôjde ďalej, tak nebudem mať na výber a to ukončím, lebo tak to ďalej nebude fungovať a podľa toho to možno zistím, že ako sa bude správať...

bon

sway prave skolu si nechcem otvorit, ale skor take centrum, ze by tam bola poradna, dielne, zahrada, rozne animoterapie,podporaovane byvanie a tak....a myslim ze by to bolo zrealizivatelne aj tak, aby to bolo pristupne aj tym menej bohatsim.....takze ak raz bdues pocut o super centre na juhozapade slovenska, tak je moje :DD..... a priatel by nebojoval, to viem naisto, a viem aj to ze mu nic nie je ( aj ked som riadne nervozna)....
nikka ja by som ho nijako neskusala ale povedala by som mu pravdu do oci to co si myslim o tom celom

sway

Mna napada ta najhorisia varianta,ze mu proste napisat,ze je medzi vami koniec,ze to takto dalej nejde a ty uvidis,ci zabojuje,ale to moze byt aj velky risk,ze sa mylis a on si len povie,ze fajn ona uz so mnou byt nechce,tak sa jej nebudem prosit..

čoStým?Nikka

sway dik, máš pravdu, trochu ma to straší... :D a máš niečo konkrétne na mysli, že ako si ho otestovať?

sway

Darika,uz aj minule si malovala certa:-)Nestras Nikku,ono to moze byt tak,ze ta prvotna laska vyprchala (uz nepotrebuje byt kazdu minutu s nou sam)a teraz si on moc neuvedomuje,ze ju to tak zranuje.(A ja si zatial ziadny obdiv nezasluzim,ono vies od myslienky k cinu je niekedy sakra daleko)
Nikka,co tak si ho nejako otestovat a zistit,ako to vlastne cele je?

čoStým?Nikka

darika dakujem za názor, v podstate máš možno aj pravdu, tých vecí je zrazu až príliš veľa, príliš veľa náhod, to hej... Jáj a čo mám teraz spraviť? čo by si ty spravila na mojom mieste?

sway

Tak hlavne ty si si vybrala specialnu pedagogiku a ak to chces aj dalej robit,asi prilis nezarobis.Jedine,zeby si otvorila nejake sukromne zariadenie - skolu,kde by bolo pekne postarane o tie deticky s MP,ale to uz bude stat dost penazi a neviem,ci ti nepride zase luto,ze sa tam dostanu iba ti,ktori nato budu mat peniaze.Ono keby bolo vsetko take easy,ja by som si tiez dokazala predstavit,ze pracujem pre radost a dobry pocit a nie pre peniaze,ale je na nich postavena tato spolocnost,cize ja sa riadim tym,ze cim viac zarobim,tym viac budem moct pre tento svet spravit.
Bon ja viem,ze vela zavysi od psychiky,ale este raz je mlady a clovek toho vydrzi daleko viac ako si myslime.Cize ja neverim,zeby nezabojoval..

darika

Ahojte kocky.No,som nic nespala celuy noc,co ma hlava bolela.A neprestala.Navyse musim ist s krpanom ku zubarke na preventivnu.
Ale vretim sa ku vam.
Sway,ani nevies ako ta obdivujem.Ja som take nieco nedokazala,ale ked mam pri sebe niekoho kto chce a vie si ist za svojim,tak ho tam trosku dokopkavam aj ja,lebo je to na velku poklonu z mojej strany.Chod si za svojim a aj ked nevyjde,povies si-skusila som.
Nikka,budem dnes uprimna mozno viac ako ti pisali baby.Ale bude to len moje videnie a nazor.Takze ten tvoj je taky slaboch,ze ti nedokaze povedat pa pa,tak robi vsetko pereto,aby si to urobila ty.Omluva sa,ze mu je to luto,ked mu nieco povies,ale vzapati urobi este horsie.Omluva sa len preto,aby v tvojich ociach nebol az taky zly,ale predsa si ho poslala k vode.Meno tej byvalej povedal schvalne,lebo podla neho nechapes o co mu ide.Nevsima si ta par dni,omluvi sa,travi cas s kamaratom,s ktorym sa pred nedavnom nenavideli,zakazdym sa omluvi,ale nie sam od seba,ale az ked mu nieco vytknes.Co ma povedat?Ze si neuvedomil,ale je mu luto.Vie on velmi dobre co robi.Po omluve,sa teda obetuje,ze mas prist,ale ma tam radsej kamarata.Ved co by s tebou robil sam?A aby si nebola dlho,hraju playko a nevsimaju si ta.Medzitym sa opyta na fasirky,aby ta tam este vyuzila ako kucharecku a este stihne na tvoju adresu "nevedomky" povedat meno byvalej?Nikka,privela nahod,nemyslis?Ak by si ta vazil,bol by s tebou uz po tej prvej omluve.Co ma on 11 rokov,ze ti povie,ze mu mas vsetko hovorit co ti vadi?Ze to tak nebolo treba doteraz.Neviem.Ber to len ako moj nazor.