Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

aha... a máš toľko? :) určite hej, však? ja chcem schnúť ešte 8 kg do septembra...takže mám na to ešte 3 mesiace... si myslím, že v pohode... vtedy sa brat žení, tak musím byť krásna...hehe... :D to budem mať aj premieru, lebo si dám na seba šaty a to ma nikto v nich ešte nevidel, tak aby ostali zo mňa paf... všetci... :D

sway

Ja som pisala,ze tomu mojmu sa pacia 50kg vychrtlinky.Takze ja som v kuse na diete:-) No a zaroven niesom.Takze asi tak nejak..

čoStým?Nikka

no s chudnutím je to na bode mrazu... :D včera som začala držať jednu diétu, je to len na 2 týžnde zatiaľ... od júla začínam 90dň. Je suprová, aj keď sa mi nebude chcieť stále variť, ale mama ju chce držať tiež so mnou, takže to pôjde ľahšie... už sa teším... :D a ty nedržíš diétu, však? koľko vlastne vážiš? ak to nie je tajné... :D

sway

Hej fuj,som si to nevsimla a ani to mlieko nesmrdelo..Ale po ranu,nic moc toto mam pokazenu chut na cely den.
A ako sa dari napriklad s chudnutim? Aby sme tu uz tolko nerozoberali iba tych chlapov..

čoStým?Nikka

pokazené mlieko? no gratulujem... :D a s tým pozorovaním... hm...veď naša téma je stále aktívna, celý deň si na nej píšeme, takže je jasné, že si to tu niekto číta... ale aspoň že je to také anonymné... veď každá máme prezývky a tak... no čo už... išli sme do toho s tým rizikom...

sway

Ja dobre,rano som sice vypila pohar pokazeneho mlieka:-))Ale tak prezijem,snad sa nepogracam:-D
Inak to s tym sledovanim,ja som vedela,ze to isto niekto cita:-)Asi by nebolo na skodu niektore veci si pisat radsej mailom.

sway

Ahoj Nikka,no super som rada:-)Uvidis ake to bude dalej..
Pre Bon,nech mi posle tvoj priatel CV,kamarat mi odpisal,ze na ich oddeleni sice teraz brigadnikov nepotrebuju,ale ze to skusi potlacit inym managerom.

čoStým?Nikka

čaute... :D bola som včera s priateľom, pokecali sme a všetko je už ok... aj sme sa udobrili... :D tak som rada, joj, také zložité vzťahy ja mám... :D no čo už...
a vy ako? vidím, že nás tu niekto sleduje... :D

darika

Baby,je dobre,ze ste tomu Nikkinmu vztahu davali nadej,nie ako ja.Ja ked napisem,tak mozno pisem ani nie moj nazor,ako vlastnu skusenost,ktoru neznamena,ze ked som zazila ja,sa to musi tykat hned dalsich ludi.Tak drzim palce.Uz ste urcite spolu,tak si to dufam vysvetlite v klude a v dobrom.