Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

bon

sway nech si vravi kto chce co chce, vo svete ak chces prezit tak musis ist aj cez mrtvoly, mnikoho si nevsimat a ist si za svojim za kazdu cenu, ti ludia sa maju najlepsie, resp. aspon tak aby nemuseli pozerat na kazdu jednu korunu....viem ake je ist od mesiaca k mesiacu s tym, ze si musis vsetko dvakrat premysliet, momentalne tak zijeme, a je to tazke, ale zase aspon sa naucime setrit....ja nie som taka priebojna, hoci si myslim ze som dostatocne inteligentna na to, aby sm bola chopna raz zarabat pekne peniaze, no uvidime co bude...len chod do toho a ver tomu ze ti to vyjde.....
a hej je este mlady, ale boj s chorou zavisi najma od psychiky a tu ma az prilis labilnu, ale verim ze to bude dobre, a dnes sa este aj tak nic nedozvieme, bude potrebovat dalsie vysetrenia ak bude podozrenie na nieco tazsie.....

sway

Presne tak bon,vela ludi sa hada kvoli peniazom.Ja som taka,ze potrebujem ist dopredu.Mam teraz super pracu a neviem ako to cele dopadne,ale snad nepadnem na total dno.Uvidime,zase ja som ochotna ist doslova cez mrtvoly,zato ma moze vela ludi odsudit,ale bohuzial nemienim stravit cely zivot v praci,ktora ma po par rokoch nebude bavit plus mat doma upistane deti a navyse manzela,s ktorym sa budeme hadat,ci kupime to alebo ono.Mna akurat stve to,ze mam toho v hlave vela,velke plany vsetko,ale bohuzial ma stale zoriera pocit,ze nerobim dost a ze uz som stratila kopu casu a ze som uz mohla byt davno niekde inde.Co s atyka tej zdravotnej stranky,nic sa neboj,je mlady a ak to aj je to najhorsie - rakovina,ma velke predpoklady sa z toho v pohode dostat.Stale vsak plati,ze zdravie je na 1 mieste.

čoStým?Nikka

bon tak to ti verím, že si riadne nervózna... to je normálne predsa... neboj, nejako to už len bude... len musíš byť trpezlivá...

bon

sway ale mas pravdu, ja sa toho tiez ddesim, preto si myslim ze deti nikdy mat nebudem, lebo ak by som im aj chcela dat vsetko najblizsich par rokov to nebude mozne a ja po 35 uz deti nechcem, teda porodit urcite nie.....ale mas odvahu zariaskovat to je to dobre, ci to vyjde alebo nie, uvidis, ved nieco uz len bude...., vela ludi tak zije a prave preto sa potom aj vela ludi rozvadza a neustale hadat, vsetko je o peniazoch, bohuzial.....
nikka ved uvidis, skus si uzivat kazdu chvilu s nim a uvidis co bude....., no ja som pisala ako sme na tom,..., a teraz cakam co mu povie lekar, normalne sa neviem na nic sustredit aka som nervozna.....

sway

Ono je to vsetko take zvlastne,ja sa toho strasne desim,ze bude hypoteka a ja budem musiet kupovat lacnejsie potraviny,lacnejsie plienky,proste aby nieco zostalo a navyse budu dalsie hladne krky.Ja viem,ze je to krute,ze vela ludi tak zije,ale mne to proste vadi.Preto radsej zariskujem a ked to aj nevyjde,budem si moct povedat,ze som spravila vsetko,co som mohla.Zbehla som ako v com,v businesse teda vobec nie,to je uz tvrda hra..A Nikka,hlavne,ze ste boli spolu a nieje v tom nic vazne(co si sa tolko nervovala).Jemne mu povedz ,ci by ste si nespravili pekny den,len vy dvaja..

bon

tak mu to povedz natrovinu ze ti to vadi, nech vie aj on na com je, a co ma zmenit ak to chce menit a udrazt vas vztah.....ludia su cudni niekedy, ved mozno dnes ti vsetko vynahradi

bon

nikka chlapi su proste taki...., ja som sa tiez strasne casto na toto urazala, napriklad aj ked som bola v zahranici a neprisiel na net vtedy kedy sme tam mohli byt obaja a radsej isiel von s kamoskami, hoci sme spolu nepisali vyse tyzdna, ale prisla som na to, ze to nema zmysel....mozno ma len take obdobie, ze chce mat chvilu pokoj od teba, prepac bolo to hnusne, ale je to moj nazor, a dnes spolu budete?

bon

ttak tak ako vravis vsetko je o peniazoch, ja ich tak neznasam,...., no ja asi skoncim v 30 s hypotekou na krku,a to bude v tom najlepsom pripade, to mas super ze sa nebojis zariskovat, ja by som sa strasne bala, ja som taky posero v tomto....aj ked mam svoje plany, ale ani to nebude vynasat, kedze na tom nechcem rizovat prachy, neviem zdierat ludi......a tak to ti budem drzat palce, nech i to vyjde dobre, ale myslim si ze ty si sikovna a zbehla, takze problem mat nebudes