Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Ahojte kocky.Ja som skoro rano isla do Dublinu zaviezt kamaratkynho syna na letisko.Zvrtlo sa to na poslednu chvilku,ale nevadi,ved aj tak som doma.Len pred chvilou som prisla a ani nevedela kde mam dieta.Tak som ho isla hladat.Ani nevi8em co ste tu dnes dobali,len som stihla od Nikky.No,som rada,ze som to len nafukla,ale vies co,aspon si bola pripravena na vsetko.Tak sa omluvam,ze som ta vystrasila.Zajtra idem na jeden konkurz kvoli praci.Volali mi dnes,tak sa idem na to pozriet.Drzte mi palce.Dam vediet.Citat budem vecer.Pa pa
jáj, kočky...som sa odmlčala dosť, že? no čo už... mala som veľa práce, som robila tam s vedúcou, nejaké veci trebalo poriešiť, ta tak... aj kamoš za mnou skočil ten, len tak, bo mal cestu... aspoň som si oddýchla... :D akurát obedujem... :D a vy čo? ste tu ešte?
no vies, niektori ludia jednoducho potrebuju byt aspon takymto sposobom "dolezity", mozu to byt komplexy, alebo sa citia nedoceneni,alebo su frustrovani, alebo decka co nemaju nic na praci..je nespocetne vela moznosti...
Neviem,asi fakt nevie citat.Vsak nech pride a vysvetli,co tym vlastne myslela.Ale inak do kazdych tem,kde si len tak kecaju sa niekto zapoji a nadava im tam..
ta poznamka bola trefna sway
ja som len este nepochopila ze komu sa akoze my natiskame (chlapom):))asi dotycna ani citat nevie poriadne uz ked tak...
*forum
A este k tej pypyne,ked je riesenie vztahov pride smiesne,tak asi chlapa uz dlhu dobu nevidela.
Ale nie,zase ja myslim,ze je to tu ozaj trochu slepicinec,koniec koncov to je vzdy,ked sa stretne viacero bab pohromade.Ale formu ma podla mna jednu velku vyhodu a to tu ,ze do oci ti malo ludi povie ,co si naozaj mysli..A ked niekto ide spravit fakt total chujovinu a ma komu o tom napisat,je vacsia sanca,ze si da povedat pred tym ako porobi viac skody ako osohu:-)
sway to bolo dobre:)
mne sa velmi pacia vysoke opatky, a vzdy trochu obdivujem baby-zeny ked ich vidim,lebo ako pisem ja na to velmi nie som...ale som si na tuto sezonu kupila topanky aj na vyssom opatku, lebo uz ma to naozaj lakalo:) tak hadam ich aj vyuzijem aj ked zatial som ich mala len dva krat:))
Hej hej:-))Take pypyny mam obzvlast rada,raz sa ukazu povedia nieco mudre a onanuju dalej...