Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

spadla z oblakov...a jej podobny

suzen_

no tak ako myslite..ja sa vam do toho miesat nebudem..

ale zemiaky obshuju dost sacharidov..na veceru skor nejaku bielkovinu s kopec zeleniny..tuniaka, kuriacie prsia, vajicka, syry atd

zabicka1611

suzen - a preco nie? ved ked si da na veceru 2 - 3 mensie zemiacky varene v supke nic to nespravi!!! a k tomu zeleninku..myslim ze to moze byt!!

suzen_

lenka to co si napisala vobec nieje zdrave jedenie..a je to neskutocn malinko..

kde su ryby, chude masko, zelenina, syry, strukoviny a lno dalsich veci..takto sa doprcujes mozno tak k jojo efektu

lenka nizna

zabicka1611-...urcite mate pravdu suhlasim...ale mna tlaci termin a do isteho datumu musim vyzerat podla mojich ocakavani...nechcem takto zit naveky ved to ani nevidrzim....ale uvidis,budem si to menit...napr.inokedy budem mat na obed maso so zeleninou a na veceru zeleninovy salat

lenka nizna

plaky leto-ano viem ze to je malo ale ja sa nedokazem kontrolovat v jedeni a preto si myslym ze potrebujem drasticky skrt cez rozpocet budem jest 3x denne zdravo a cvicit....musim si vytvorit ine stravovacie navyky a ja som zase taka ze by som zasa chcela rychlo zby uz boli vysledky...lebo potom sa motivacia vytraca...a ked si tak zoberies nieje to az tak malo....
p.s-ale dakujem ti za radu velmi si to cennim

zabicka1611

leni - aj ja si myslim, ze papas prehnane malo...skus si dat na veceru zemiacky alebo ryzu...obedik si kludne daj taky ako mate navarene ale v malom mnozstve..ak chces tak bez mäska a pridaj viac zeleninky!! a ked uz chces teda papkat takto malo tak si kup v lekarni dake vitaminy, aby si dala telu co ziada!! :)

lenka nizna

tak ako som slubila vaha je 76 kg....
r-ovsene vlocky
o-ovocny salat(melon jahody hrozno)
v o 4-jedna mrkva
2l cistej vody a pol litra perlivej mineralky

...dnes si dam prechadzku aspon hodina a urcite si zacvicim tie cviky co mi poslala sosidza..dakujem vsetkym drzte palcaky...