169cm 75kil..za 2 mesiace by som chcela schudnut aspon 10 kilogramov...kazdy den budem pisat co som jedla,pila,cvicila..budem rada ak sa pridate alebo ma podporite...som v tom s vami...kazdych 5 dni sa budem vazit a informovat vas o mojich uspechoch
spadla z oblakov...a jej podobny
no tak ako myslite..ja sa vam do toho miesat nebudem..
ale zemiaky obshuju dost sacharidov..na veceru skor nejaku bielkovinu s kopec zeleniny..tuniaka, kuriacie prsia, vajicka, syry atd
lenka to co si napisala vobec nieje zdrave jedenie..a je to neskutocn malinko..
kde su ryby, chude masko, zelenina, syry, strukoviny a lno dalsich veci..takto sa doprcujes mozno tak k jojo efektu
na veceru zemiaky alebo ryzu???
takuto sacharidovu bombu na veceru?
plaky leto-ano viem ze to je malo ale ja sa nedokazem kontrolovat v jedeni a preto si myslym ze potrebujem drasticky skrt cez rozpocet budem jest 3x denne zdravo a cvicit....musim si vytvorit ine stravovacie navyky a ja som zase taka ze by som zasa chcela rychlo zby uz boli vysledky...lebo potom sa motivacia vytraca...a ked si tak zoberies nieje to az tak malo....
p.s-ale dakujem ti za radu velmi si to cennim
leni - aj ja si myslim, ze papas prehnane malo...skus si dat na veceru zemiacky alebo ryzu...obedik si kludne daj taky ako mate navarene ale v malom mnozstve..ak chces tak bez mäska a pridaj viac zeleninky!! a ked uz chces teda papkat takto malo tak si kup v lekarni dake vitaminy, aby si dala telu co ziada!! :)
leni:wed to je malo podla mna,najlepsie je jest 5000kj a ktomu pohyb a ubytok hmotonosti zaruceni:):)