Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zavarane uhorky- su zdrave alebo nie

monamini

budem rada ak prides napisat :) alebo otvor ich aj len tak ved okostuj jednu a ked ich das do chladnicky tak ti vydrzia dlho a ked spravis cez vikend volaco k comu sa daju jest uhorky tak to bude v pohode :D

novierka

Ved som ich teda nakoniec aj kupila, co som mala robit ked tam ine nemali :/ Len sme ich este neotvorili tak neviem ci budu take dobre ako ste hovorili. Dam vam potom vediet :)

freatfun

Kupujem ich aj u nas v jednote napriklad ale myslim, ze aj hentie budu dobre. Tie nase to su tie premium ale hento su tiez od nich zamocke takze si myslim, ze to bude velmi podobne, len hento je asi mensi pohar nie?

monamini

vyzeraju trosku inak ako tie co tu boli na obrazku ale znacka je ta ista tak podla mna budu tiez dobre :) vyskusajte a uvidite...

novierka

Nenasla som ich ani tam :( Coze sa vsade vypredali? Teda videla som tam ine novofruct, aj som ich odfotila, reku sa spytam ci so teda take iste alebo to su zasa uplne ine. Neviete nahodou ci su aj tieto dobre? Lebo tie druhe som tam fakt nenasla a to som presla celu ulicku asi styri krat. Aj ked uznavam, ze mali to tam dost vybrakovane, neviem ci im dokladacka ochorela alebo co. Mozno ich aj mali len neboli vylozene

monamini

ak ti to pomoze tak ja som ich videla v tescu :) tam mali viacero druhov uhoriek od nich tak skus tam pozriet... ak teda nemas moznost si ist tiez nakupit tam ku nim....

novierka

Pozerala som ich tam ale nenasla :/ Ty ich kde teda kupujes? Nech nemusim behat po celom meste a idem na istotu :D

freatfun

Vies co, to ti neviem vobec povedat lebo tam ja chodim malokedy. Jedine ked maju nejake akcie na exoticke ovocie ale to je tak vsetko. Ale ved skus pozriet
A hej v pohode sa tam da aj menej nakupit, nemusis hned 50 poharov brat :D