su alebo nie? neprekysluju žaludok?
zavarane uhorky- su zdrave alebo nie
aha, no dobre nevadi. ved tak my sa tam zastavime a uvidime kolko nakupime a co. dakujem ale za tip v kazdom pripade :) da sa tam ale nakupovat aj po mensich mnozstvach nie?
Okay, tak zajtra pojdeme do obeda na velky nakup tak ich skusim pozriet. V kauflande ich budu mat? Tam som videla volake zavaraniny
Kolo presne ich tam je neviem, nikdy mi nenapadlo to ratat, ale su to proste take kalsicke vacsie uhorky. Proste uhorky, to je vsetko. A o kolko lacnejsie presne su tiez neviem povedat. Vlastne ani neviem kolko stoja takto normalne v obchode, iba viem, ze tam maju proste lepsie ceny. A maju tam vsetko co vyrabaju
To vidim, ze to je 850 g ale chcela som vediet, ze kolko ich tam cca je? To su tie velke ci tie male?
vies co chodievame tam tak raz alebo dvakrat do roka lebo tam ma manzel rodinu. ma tam babku z otcovej strany este ale ta uz je v ustave tak velmi nevnima, ze sme tam a aj nejake sesternice tak tam ideme sem tam na vikend. akoze isto by som si nenakupila tak aby mi to vydrzalo pol roka ale aspon nejaku zasobu ked to tam maju za nizsie ceny :) a tam co stoja tie uhorky? o kolko su lacnejsie?
Je to tam inak aj na tej fotke vidno, ze je to 850 g keby si sa lepsie pozrela ;) A ano tam je to pri ich zavode, ked sa na vratnici spytas tak ti povedia, ze kam mate ist :) A predavaju tam vsekto co oni robia, nie len zavaraniny. Naco inak chodievate do Novych Zamkov?
Vidim, ze sa asi nezhodneme nikdy, pre kazdu je dolezite nieco ine. Mne proste taketo veci nenapadne riesit do takychto podrobnosti ale ked si ty tak naucena, tvoja vec.
Jaj ved jasne, to mi mohlo dojst podla toho nazvu :D Kolko ich je vnutri?
kde to tam je? niekde pri zavode? ci maju zvlast budovu? lebo mi tam obcas chodievame tak mozno by som volaco nakupila..... predavaju tam vsetky ich vyrobky nie? ci len zavaraniny?
Klasicky velky pohar, keby si chcela presne vediet tak ti to musim pozriet lebo neviem a stoja nejako do dvoch eur, na to ake su dobre by som povedal ze aj malo :D :D Robia ich v Novych Zamkoch, tam ma tato firma aj podnikovu predajnu pokial viem, takze ak to mas blizko (lebo neviem odkial si) tak sa oplati tam ist
tak prepac ale z toho co si pisala mi to pride tak, ze sa nejako nemusis obmedzovat...jasne, ze kazdy ma nieco co mu na travenie nerobi dobre ale niektori musia fakt hladat na kazdej jednej potravine ci neobsahuje nieco na su alergicky a im to moze sposobit horsie problemy ako nejaku plynatost alebo podobne veci...