su alebo nie? neprekysluju žaludok?
zavarane uhorky- su zdrave alebo nie
mne ani tak nejde o tie kalórie, tiež si niekedy dám aj niečo čo nie je úplne diétne alebo tak, ale skôr mi ide o to aby to neuškodilo môjmu zažívaniu vieš, lebo tiež to mám dosť citlivé a nechcem si to ešte dráždiť nejakou chémiou :) aký veľké je ten pohár? neviem to takto odhadnúť z tej fotky a čo stoja?
Tak to zase pozor. Aby si si nemyslela, ja to tiez nemam take, ze by som si mohla dat uplne vsetko na co si zmyslim a hocikedy. Tiez je par potravin alebo jedla, ktore viem ked si dam tak mi nebude dobre ale niekedy som proste ochotna to risknut. Len som chcela podotknut, ze riesit taketo veci mi uz pride trochu cez :)
freatfun To su slovenske? Kde to vyrabaju?
Dobre s tymto suhlasim, ze je dobre, ze si mozeme uz teraz prakticky vyberat ake potraviny nam vyhovuju aj na zaklade toho co sa pise na obaloch a rozhodnut sa co sme ochotni kupit a co nie. To ale podla mna viac plati pri takych veciach ako je maso, salamy, syry, jogurty, mlieko a podobne. Uhorky nie su zase taka veda. Ja co pozeram pri uhorkach a je to pre mna dolezite tak to aby boli zo Slovenska. Vtedy viem, ze budu kvalitne aj uhorky a aj ten nalev, lebo my vieme urobit najlepsie uhorky :D V poslednej dobe kupujem tieto Zamocke, nalev je chutovo vyvazeny a uhorky su chrumkave
mas podla mna ale stastie, ze si mozes takto vybrat na co mas chut a nic ta neobmedzuje....mozno si to takto ani neuvedomujes ale nie vsetci ludia to tak maju...teraz uz ma pomaly kazdy druhy nejaku potravinovu intoleranciu...a vtedy sa este len nacitas tych obalov potravin...ale mna napriklad ako relativne zdraveho cloveka zaujima z toho obalu aspon krajina povodu...
Jasne, ze mi nie je jedno co jem ale uz mi to jednoducho pride cele take prehnane. Vies stale kontrolovat co ma kolko kalorii a ci je to zdrave, co to obsahuje a stale dokola. Pride mi to ako zbytocna zataz jednoducho. Na co mam chut to si dam a hotovo
ak sa mozem k tomuto vyjadrit tak napisem len to...na zavaranych uhorkach nema byt co nezdrave....je to zelezina zaliata akurat vodou s nejakymi ingredienciami kvoli chuti a to je asi tak vsetko...to, ze su kysle je prave len ku prospechu tak ako tu uz bolo napisane ;)..
vidíš a mne to napadlo riešiť, lebo chcem vedieť čo je pre mňa dobré, čomu by som sa mala v strave vyhýbať. a toto proste nikde nerozoberajú, že ako je to s týmito zaváranými potravinami, či áno ale nie. alebo ktoré sú ešte v pohode, ktoré už nie. tebe to nepríde zaujímavé? či tebe je jedno čo ješ?
Len to zase netreba prehanat preto, ze mame taku moznost v tejto dobe. Ked si clovek nevie dat rady tak okay ale co sa tyka takychto veci tak asi vie kazdy sam posudit co je pre neho zdrave a co mu prospieva a co nie
Vidíš to ;) Takže sú ešte zdravšie ako si si možno myslela na začiatku. Naši predkovia predsa len vedeli čo je pre nich dobré a my by sme mali z toho čerpať. A teraz keď máme takéto možnosti, že si vieme zistiť čo a ako takto na internete tak prečo to nevyužiť? :)