Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zavarane uhorky- su zdrave alebo nie

ruth210

dakujem za odpovede vazne :) len teraz si dost idem kysle uhorky tak mi napadlo ci to nemoze byt zle :D ale verim vam teda a budem ich normalne jest aj dalej

novierka

To ja zase uplne nemusim taketo veci ale moj priatel ten to lubi. Ale jedava to len ked si ideme niekedy s kamaratmi sadnut do takeho podniku tam si nakladaju vlastne a tie su vyborne. Ale tieto uhorky su tiez fakt dobre, tak ak budu take dobre aj tie utopence tak mu ich skusim kupit aj domov :D Dakujem za tip

ruth210

neviem :D ci to nejako nemoze ublizit ked su take kyslejsie, ci nebude mat potom nejake problemy, to ma zaujima. momentalne som 23. tyzdni :)

ruth210

prosim vas, viete mi povedat ci je ok jest uhorky kysle castejsie aj ked som tehotna? nemoze sa stat, ze by sa mi nejako prekyslicil organizmus, lebo to teraz pocuvam stale, ze si musim davat na pozor. len ja mam na ne furt taku chut a neviem sa tomu ubranit :D mozno si niekto povie, ze je to hlupost ale bojim sa, ze by to mohlo ublizit tomu dietatku

freatfun

Vidis,vravim nic zle sme v zivote nic zle od nich nemali. Teraz tiez maju v kauflande od nich utopence v akcii, tie tiez mozem :) Oni su take trochu kyslejsie tiez aj ta zelenina co je tam, to kludne mozem aj kazdy den jest :D

monamini

tak ich vari vyskusam aj ja :D hadam budu doma chutit tiez. tak vravis, ze v tescu si ich kupovala? a vacsie myslis ako balenie alebo, ze uhorky vyzerali byt vacsie?

novierka

Robila som vcera na veceru granatir tak som ich k nemu otvorila, my to tak lubime aj trosku syrom posypane :D A chutili nam vsetkym take asi mate pravdu, ze asi je to jedno, mozno akurat hentie tvoje boli vacsie :)

freatfun

Ak mam pravdu povedat tak kupjeme viacero veci od tejto firmy a v zivote sme nemali doma od nich nieco, co by nam nechutilo :) Takze sa netreba bat