su alebo nie? neprekysluju žaludok?
zavarane uhorky- su zdrave alebo nie
Bukovský je akože výživový poradca? Ja som sa už presunula do nejakej inej dimenzie? :D :D
by si sa mozno cudovala co vsetko uz teraz kadejaky ti vyzivovi poradcovia pokladaju za "nezdrave". napriklad taky bukovsky tvrdi, ze este aj med je zly pre cloveka :D comu ja uz napriklad fakt nerozumiem
To sa môže niekto spýtať takúto otázku, že či sú zdravé alebo nie? Veď sú to uhorky, čo by na nich mohlo byť zlé :D U nás sa jedia odjakživa a asi v každej slovenskej domácnosti a myslím, že jedávame veci, ktoré sú pre nás omnoho viac škodlivé ako nejaké uhorky
hej? poznate? :D nechodi tam ale moc ludi, teda ti co su z okolia a vedia o tom tak si tam chodia kupovat ked potrebuju nejake vacsie mnozstvo zavaranin alebo tak a viem, ze tam chodia co maju nejaku vecierky a podobne, co si to zasobuju sami :)
To mas potom v pohodicke ked sa tam vies dostat, mate nieco ustrene a ked zoberies viac tak ti aj nejaku zlavu daju ci nie? Ci to tak funguje iba v tych velkoobchodoch? :D
Hej tam maju dobre ceny, oplati sa ich tam ist nakupit vo velkom ale skor :)
tak mna mamka naucila tak, ze si chodim kupovat normalne do podnikovej predajne do novofructu, neviem ci poznas, oni maju kadejake zavaraniny a natierky a neviem co vsetko. tam ich maju o nieco lacnejsie ako v obchode a som na ne zvyknuta prakticky od malicka kedze ta firma funguje uz fakt riadne dlho. tak som vlastne ani nikdy ziadne ine ani neskusala
:D :D Tak tento rok investujete trosku viac do uhoriek co uz no :D A ktore ti chutia teraz? Lebo napriklad ja som vystriedala asi tri znacky pocas tehotenstva plus este domace
mavame aj domace, co mi mamina dava ked ona zavara, ale ja sa do toho moc nehrniem takze ked tie minieme tak potom dokupujem vacsinou ked potrebujeme aby sme mali kym mamka zase zavari na konci leta :D :D ako na to pozeram tak tento rok budeme dokupovat riadne dlho
V pohode :) Ked som bola tehotna tak som ich tiez vyjedala kazdu chvilku :D A mate domace ci kupujes?