Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zavarane uhorky- su zdrave alebo nie

mokriska

ja hrozne milujem kysle uhorky ale vacsinu roka musim kupovat lebo ja nezavaram a moja mama nam zakazdym da tak po 10 poharov a to zjeme tak za dva mesiace

lorQa

Presne tohto som aj ja zástancom, že moje telo mi dá vedieť čo potrebujem tým na čo mám chuť a tým sa aj riadim :) Ono vie najlepšie nie niekto kto prerátava podľa tabuliek

freatfun

Mne to je prakticky aj jedno co si kto hovori, ja viem najlepsie na co mam chut a co mi robi dobre a co nie. Uhorky mi nikdy nezatazili zaludok, jem ich decka, najprv domace a teraz kupujeme tie novofructacke a tie su prakticky take iste chutovo a tie domace, na ktore sme boli vsetci u nas zvyknuti :) Jedzte co vam chuti a nerieste zbytocne

lorQa

V tom to bude podľa mňa, že v dnešnej dobe sa už ľudia ani poriadne nezamyslia nad tým čo sa vlastne chcú spýtať a potom sú z toho takéto otázky, pri ktorých sa chytáš za hlavu ;) Ale ak by ťa to teda zaujímalo tak áno jedla som tak isto uhorky celé tehotenstvo, osobne si myslím, že to bolo väčšie množstvo ako normálne a nič sa mi nestalo a tak isto ani dieťatku, a teraz sa podrž, boli ešte aj kupované! :D

dinda12

niekedy ale človek potrebuje aby mu niekto kto sa v takýchto veciach vyzná, dobre poradil :) ja sa napríklad nečudujem, že sa tehotná žena na toto spýtať :)

kolaria

Ale jasné, teraz by len každý chcel druhým radiť čo majú jesť, ako majú žiť, ako mať viac sebavedomia, ako sa rozprávať s ľuďmi a podobne. A pritom to podľa mňa každý má v sebe, potom sa tu zbytočne niekto musí pýtať takéto otázky keď kedysi sa to pokladalo za samozrejmosť

freatfun

Ale kazdy nech si je co chce, kazdy vie ake jedlo mu nerobi dobre, ze mu nesadne alebo co. Na to nepotrebuje nikoho s certifikatom aby mu to povedal

ruth210

teraz uz na to staci absolvovat nejaky par hodinovy kurz, za ktory si ale samozrejme treba riadne zackavat, dostanes do ruky certifikat a uz mozes ludom radit co je pre nich dobre jest a co nie :D je to smiesne trochu ale ja sa uz tiez snazim nad tym moc nepozastavovat

kolaria

Vieš čo ja už sa nad tým asi ani nebudem pozastavovať lebo teraz už si ľudia nechajú radiť od kadekoho len preto, že občas v teleráne .:D:D Raz a navždy, uhorky nie sú zlé. Či už čerstvé alebo zavárané