90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??

mia

Ahojte,
chcem sa spytat, v ten stvrty den ked sa moze kolac alebo zmrzlina na veceru nemozem si dat napriklad jogurt alebo syr alebo nejaky mliecny pudink??-nie velmi vela
myslim ze by to vlastne co sa travenia tyka bolo ako zmrzlina ci nie?

meduska

zisla by sa nam tu tabulka-mna to podporuje-pohana ma vpred-ked vidim-ako sa aj vam dari-je to motivacia - dajte pociatocnu vahu a terajsiu - vzdy po 8 dnoch by bolo fajn-to by asi motivovalo
Takze ja som mala povodne asi 77kg - teraz mam 75-zacala som 3.3.

zuzulik67

čaute baby, gratulujem k úspechu !!! nech žije delená strava !!! ciciajrici začínala som skoro na 80-tke, čo je pri 165 cm vela, preto to tak išlo dole, ale včera som to total pokašlala, nevadí idem ďalej, Maruška, dietu posielam,PAPAPAPAPA !!!

kiarusenka

ahoj meduska,gratulatioooooon!!!:) ja mam 2kg dole,uvidim,ako to pojde dalej ...ja som tiez slapala na bicaku kazdy den hodku ale teraz uz praca do toho takze ked pridem o 22 a neskor domov, tak to uz urcite nie ... snad sa to napravi:)

meduska

ahojte - rano som sla s obavami na vahu - povedala som si-ze ak nebude nieco dolu-staci malicko-tak uz neviem co spravim-sice zhresim-ale uplne malicko a zasa slapem ako diva na bicykli kazdy den hodinuu! -no a ukazala vaha 75 - takze sa tesím-zasa 1kg dolu

maruska84

ahojte kocky, tak sa idem pripojit dodatocne k Vam - v podstate o 2 tyzdne neskor sa napojim,citala som od zciatku tak som sa dovtipila, ze to je od utorka-tak zacnem aj ja od buduceho,len mi prosim poslite tu knihu vo worde, zuzulik alebo ktora ste to pisali, ja nemam sajnu,co sa kedy je. Doma varim ja, tak s tym by nebol problem,ale bracho nebude jest, to co ja :)) ked som drzala v lete dietu,tak som schudla, bola to tiez zmena v stravovani,ale v zime mi tie salay vobec nechutili a prestala som. dakujem za tu knihu ahojte

mia

Ahojte
Tak ja mam 2 kg dole.
nie je to neviem co vzhladom k mojej pociatocnej vahe ale pripisujem to prehreskom. Mala som pesto (v peste je syr takze by sa asi nemalo)s cestovinami a kolac v druhy den -po veceri, v treti den na veceru tri palacinky a kopcek zmrzliny (to som mala mat podla pravidiel asi len polovicnu porciu).
Takze dnes je zasa proteinovy den tak zacinam prisne on znova a uz sa budem viacej kontrolovat,uz je skoro polka marca a Jul sa blizi....:)

iveko

nigi-ja som fajčila len zriedka a málo ale už viac ako rok nefajčím.prestala som tak že po 14-rokov som zas otehotnela,ale aj tak som stým chcela prestať takže ti držím palce pa.Možem ti povedať že je to veľmi dobre

iveko

caute baby,
par dni som sa nedostala k počítaču,moja staršia dcéra bude mať zajtra monitor tak ma sem nepustila.nevažila som sa ale cítim sa oveľa lepšie,dnes som si bola kupovať nohavice a tričko s radosťou preto že menšie čislo potrebujem aké som kupovala na posledy.tak dúfam že ten elán mi vydrži a tie kila pojdu dole.