Caute,
Od pondelka zacinam a hladam niekoho kto by zacal so mnou.
Potrebujem schudnut 25 kg do 20.jula.09
Takze mam co robit
90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??
myslela som treti den stvrty je ovocny
Ahojte,
chcem sa spytat, v ten stvrty den ked sa moze kolac alebo zmrzlina na veceru nemozem si dat napriklad jogurt alebo syr alebo nejaky mliecny pudink??-nie velmi vela
myslim ze by to vlastne co sa travenia tyka bolo ako zmrzlina ci nie?
zisla by sa nam tu tabulka-mna to podporuje-pohana ma vpred-ked vidim-ako sa aj vam dari-je to motivacia - dajte pociatocnu vahu a terajsiu - vzdy po 8 dnoch by bolo fajn-to by asi motivovalo
Takze ja som mala povodne asi 77kg - teraz mam 75-zacala som 3.3.
čaute baby, gratulujem k úspechu !!! nech žije delená strava !!! ciciajrici začínala som skoro na 80-tke, čo je pri 165 cm vela, preto to tak išlo dole, ale včera som to total pokašlala, nevadí idem ďalej, Maruška, dietu posielam,PAPAPAPAPA !!!
ahoj meduska,gratulatioooooon!!!:) ja mam 2kg dole,uvidim,ako to pojde dalej ...ja som tiez slapala na bicaku kazdy den hodku ale teraz uz praca do toho takze ked pridem o 22 a neskor domov, tak to uz urcite nie ... snad sa to napravi:)
ahojte - rano som sla s obavami na vahu - povedala som si-ze ak nebude nieco dolu-staci malicko-tak uz neviem co spravim-sice zhresim-ale uplne malicko a zasa slapem ako diva na bicykli kazdy den hodinuu! -no a ukazala vaha 75 - takze sa tesím-zasa 1kg dolu
ahojte kocky, tak sa idem pripojit dodatocne k Vam - v podstate o 2 tyzdne neskor sa napojim,citala som od zciatku tak som sa dovtipila, ze to je od utorka-tak zacnem aj ja od buduceho,len mi prosim poslite tu knihu vo worde, zuzulik alebo ktora ste to pisali, ja nemam sajnu,co sa kedy je. Doma varim ja, tak s tym by nebol problem,ale bracho nebude jest, to co ja :)) ked som drzala v lete dietu,tak som schudla, bola to tiez zmena v stravovani,ale v zime mi tie salay vobec nechutili a prestala som. dakujem za tu knihu ahojte
Ahojte
Tak ja mam 2 kg dole.
nie je to neviem co vzhladom k mojej pociatocnej vahe ale pripisujem to prehreskom. Mala som pesto (v peste je syr takze by sa asi nemalo)s cestovinami a kolac v druhy den -po veceri, v treti den na veceru tri palacinky a kopcek zmrzliny (to som mala mat podla pravidiel asi len polovicnu porciu).
Takze dnes je zasa proteinovy den tak zacinam prisne on znova a uz sa budem viacej kontrolovat,uz je skoro polka marca a Jul sa blizi....:)
nigi-ja som fajčila len zriedka a málo ale už viac ako rok nefajčím.prestala som tak že po 14-rokov som zas otehotnela,ale aj tak som stým chcela prestať takže ti držím palce pa.Možem ti povedať že je to veľmi dobre
caute baby,
par dni som sa nedostala k počítaču,moja staršia dcéra bude mať zajtra monitor tak ma sem nepustila.nevažila som sa ale cítim sa oveľa lepšie,dnes som si bola kupovať nohavice a tričko s radosťou preto že menšie čislo potrebujem aké som kupovala na posledy.tak dúfam že ten elán mi vydrži a tie kila pojdu dole.