Caute,
Od pondelka zacinam a hladam niekoho kto by zacal so mnou.
Potrebujem schudnut 25 kg do 20.jula.09
Takze mam co robit
90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??
ahojte kočky , tak ja som zacala 5.3 vaha bola 69 a teraz je 67,5... ja najlepsie zvladam ovocny den ..ale aj tak sa tesim na 3ked je cestovina,pizza,pecivko..:))drzim vam palceky!!
ja si myslim-ze ten tredi den je prave preto uhlohydraty-aby si doplnila cukry-lebo ptom musis vydrzat zasa par dni v minimalnom mnozstve-tak si daj pizzu, alebo nieco ine-ale skus to dodrzat-lebo si spravis nejaky deficit a dobehnes to iny den-inak obdivujem ta-ja ovocny den nevydrzim-musim si dat na obed chleba celozrnny-nezvladam ho
baabyy ja sa dneska uz citim zlee strasne najedena a pritom som papala:pomaranc,3 zemiaky malicke v supke na obed a na veceru tie mastne olejnate zemiaky tiez asi 3 malinke ale som napraskana a zajtra si nechcem dat cestoviny je to dost kaloricke a moc sa z toho dako nechudne nevjem mozem to nahradit sucharmi???
binka:de si mojaaa???ako sa drziiis??
DAKUJEEEEEEEM za receptiky na mail, dam sa na to aj ja :) Videla som to tu v lete, ale ako som pisala, to som jedla zas tiez upravenu stravu, ale vela vela salatov a teraz v zime mi salaty akurat chutia ku hlavnemu jedlu :( Takze idem do toho s Vami :) Najpodstatnejsie bude pre mna naucit sa jest 5x denne, lebo ja jem ako kedy pride... niekedy len 2-3x, niekedy aj 6x kraviny .. potom to tak vyzera.. este sa presne odvazim a prispejem aj ja svojimi mierami, mate pravdu, viac to motivuje-ked neschudnem hned ja, tak ma potesi, ked schudne aspon niekto iny a tiez to motivuje :)
vidíte? stačí len pomyslieť na to a koľko chýb som narobila v texte xixixi
mia, niqi, ja som si na treti deň urobila čokoládový pudink a navrch som si postrúhala horkú čokoládu, však tá je povinná, nie? Veď ked je dovolená zmrzlina, aj tam je mlieko, koláč, tam je všetko, prečo si nespraviť malú radosť? To je môj najrajší večer, rozvíja moju fantáziu :) myslím na krupisovú kašu, normálne kakao aj s piškótami, puding so šlahačkou, daj si čo len chceš, jasné, že nie plnú misu, ale bez výčitiek :)))
inac baby ja som sina obed robila zemiaky v supke takze ziadny olej tam nebol,ale teraz som nasla taky fajnucky recept lenze tam sa prazi cibulka na oleji a potom sa to spolu zo zemiakmi pecie v rure tiez na oleji tak si to prave robim dala som malo zemiakow asi 3 takze tak len sa bojim toho oleja na tej cibulke je ho dost:(
ja sa uz tesim ked sa o tyzden odwazim dneska druhy den a w pohode ja sa snazim skakt na svihadle,ale ja mam kazdy den choduz apson hodinku a aj pri nej sa palia kalorie takze paradicka
nad tym som aj ja rozmyslala-lebo puding a krupicna kasa mi velmi chyba-aj jogurty