Caute,
Od pondelka zacinam a hladam niekoho kto by zacal so mnou.
Potrebujem schudnut 25 kg do 20.jula.09
Takze mam co robit
90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??
niqi ja sa vazit budem az vo vodovy den nech ma to nemata :-) ja to tiez chcem vidiet na obleceni a tak mam bluzky tesne kde som sa vpratala ked som mala 70 kil a v tom ked budem pekne vyzerat tak bude super teraz sa to sadlo vsade "rozlieva" :) ja som mala sny take ze schudnut na 50-60 kg ale poviem vam mne je dobre na 70tke vtedy som sa citila fakt ze super aj ked som neni vtedy stihla ale taka plnostihla ja mam velke kozy a brucho a ten vrsok je taky vyrazny co ma dost stve... tazko si ja kupujem bluzky a bundy ... no uvidime kam to dotiahneme ze? jaj vcera ten puding mmm to bola len sladka vasen :D hi hi dnes som dlho spala tak som este nic nepapala tak sa idem zakusnut do nejakeho jablcka...
ja mam dneska ovocny den:)a zwladam to ranjky som mala 2 banany desiata susene banany no a uz si nic nedam len okolo 4tej detsku vyzivu
kiarusenka a ten tvoj chodi prec kvoli praci? :)
anavi,jasne zvladnes to ... ja to tiez poznam ... ked mas pri sebe kamosku tak je to fajn ... :)))
anavi, neboj ty to zvladnes, ked sa budes venovat sebe a dietke ani nebudes vediet ako a priatel bude spat. Poznam to, ten moj tiez chodi castejsie prec, ale beriem to aspon tak, ze napr. ked ide na 2 tyzdne makam na sebe a ked ma prist tesim sa z toho co som so sebou dokazala spravit a ked cvicim a som s kamoskou je to fakt dobre, aj ked najhorsi je prvy,druhy den bez neho
pekne ranko kočky :) tak ja mam dnes zas bielk.den a hned z rana som to pokazila trochen ... supla som si 2 malicke cajove peciva .. a teraz mam take vycitky ze vytahujem stacionarny aj ked mi to nepomoze teraz uz moc..ako sa vam dari ? mate nieco nove ? ako ide vaha ?
riciajcici:pocuj moja a kedy sa ides vazit?mne ani o wahu nejde,ale o to ci sa zmesti do gati co su my male dneska som skusala,ale este to nejde hadam o dake 2 tyzdne mi uz budu dobre:)
ahojte zienky :-) tak moj treti den je taky ze som si dala normalnu pizzu viem ze by sa nemala ale pieklo sa vo velkom :-) a na veceru tiez chystam cokoladovy puding tak dnes mam taky hresivy dnik...no nevadi tesim sa na zajtra ovocne dni mam najradsej mne velmi vyhovuju lebo sa papa kazde 2 hodiny :D chi
ahojteee tak ako,?ja dneska som vobec nestrresovala na obed pizza z bufetu 100g potom okolo 4tej na navseteve kolacik a teraz sa mi robia cestoviny lebo som hladnaa