Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??

riciajcici

niqi ja sa vazit budem az vo vodovy den nech ma to nemata :-) ja to tiez chcem vidiet na obleceni a tak mam bluzky tesne kde som sa vpratala ked som mala 70 kil a v tom ked budem pekne vyzerat tak bude super teraz sa to sadlo vsade "rozlieva" :) ja som mala sny take ze schudnut na 50-60 kg ale poviem vam mne je dobre na 70tke vtedy som sa citila fakt ze super aj ked som neni vtedy stihla ale taka plnostihla ja mam velke kozy a brucho a ten vrsok je taky vyrazny co ma dost stve... tazko si ja kupujem bluzky a bundy ... no uvidime kam to dotiahneme ze? jaj vcera ten puding mmm to bola len sladka vasen :D hi hi dnes som dlho spala tak som este nic nepapala tak sa idem zakusnut do nejakeho jablcka...

niqi

ja mam dneska ovocny den:)a zwladam to ranjky som mala 2 banany desiata susene banany no a uz si nic nedam len okolo 4tej detsku vyzivu

gretka

anavi, neboj ty to zvladnes, ked sa budes venovat sebe a dietke ani nebudes vediet ako a priatel bude spat. Poznam to, ten moj tiez chodi castejsie prec, ale beriem to aspon tak, ze napr. ked ide na 2 tyzdne makam na sebe a ked ma prist tesim sa z toho co som so sebou dokazala spravit a ked cvicim a som s kamoskou je to fakt dobre, aj ked najhorsi je prvy,druhy den bez neho

kiarusenka

pekne ranko kočky :) tak ja mam dnes zas bielk.den a hned z rana som to pokazila trochen ... supla som si 2 malicke cajove peciva .. a teraz mam take vycitky ze vytahujem stacionarny aj ked mi to nepomoze teraz uz moc..ako sa vam dari ? mate nieco nove ? ako ide vaha ?

anavi

Ahojte...tak sa hlasim ze od zajtra s vami zacinam tiez...dnes ide frajer prec...uz teraz mi je smutno ale sa budem naplno venovat dietke, skole a psikovi...a este fitku s kamoskou....juchu...

niqi

riciajcici:pocuj moja a kedy sa ides vazit?mne ani o wahu nejde,ale o to ci sa zmesti do gati co su my male dneska som skusala,ale este to nejde hadam o dake 2 tyzdne mi uz budu dobre:)

riciajcici

ahojte zienky :-) tak moj treti den je taky ze som si dala normalnu pizzu viem ze by sa nemala ale pieklo sa vo velkom :-) a na veceru tiez chystam cokoladovy puding tak dnes mam taky hresivy dnik...no nevadi tesim sa na zajtra ovocne dni mam najradsej mne velmi vyhovuju lebo sa papa kazde 2 hodiny :D chi

niqi

ahojteee tak ako,?ja dneska som vobec nestrresovala na obed pizza z bufetu 100g potom okolo 4tej na navseteve kolacik a teraz sa mi robia cestoviny lebo som hladnaa