Caute,
Od pondelka zacinam a hladam niekoho kto by zacal so mnou.
Potrebujem schudnut 25 kg do 20.jula.09
Takze mam co robit
90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??
Mna motivuje kamaratka-za mesiac a pol schudla 11kg - dnes mam bielkovinovy den-rano som jedla hrusky, na obed vyvar a uvarene prsia osmazim na teflonke s brokolicou a zltou mrkvou a cinskym salatom-sterilizovanym-nasla som v obchode-k tomu celozrnnu francuzsku bagetu
Ahojte...tak ja som uspesne zvladla prvy den...vlastne ja som ju uz raz drazala takze nemam az taky problem si odopierat hlavne pre mna je dlhsie vydrzat...a mam o motivaciu naviac...18.aprila mame stretko po piatich rokoch z gympla...a ja chcem vyzerat dobre...takze vydrzat musim a drzim palceky aj vam....papa a co budete jest zajtra??????
meduska newaz sa wed za 4 dni to je strasne mala doba a dieka ma 90 dni
ahojte - ja som sa odvazila po 4. dni-a vaha stoji - slabne motivacia . . . :(
gretka ja som myslela mojho ex priatela (ten chodil kvoli praci dost cast) aj preto je ex :)))) terajsi moj priatel je pri mne tak je fajn :)
ahojte ja som to neprekonala,ale vcera som sa vazila vecer este k tomu a o kilo menej:Djuuuuj som bola taka stastnaaa ale odvazim sa az potom po wodowom,ale najstastnejsia budem ked si budem moct obliect tie vsetky sexi gate co mam doma:DD
Ahojte babusky...ste zlate ze so mnou citite...no ten moj siel na dobu neurcitu...kedze tu uz nema pracu...ale myslim pozitivne:) no a ja mam prvy oficialny den dietky takze ideme s vami s tymi dnami...ze? a ranajky hrozno biele, na obed bude celozrne pecivko uhorka a apetito linia...to som dnes u nas objavila a je tam osem kuskov...a na veceru si dam asi biely jogurt aktivia a banan...hmm a chystam si spravit fresh z pomaranca...kedze som v kafe...a slubujem ze si budem varit lebo so suchou stravou dobre nedopadnem...tak zatial a pekny vikend...zajtra zemiaky s kyslou kapustou zapecene...juchu
niqi ja som momentalne doma bez prace :( tak mi je dlho a premyslam len nad papkanim tak sa snazim aspon casto byt niekde von alebo aspon s niekym byt aby som sa netahala do chladnicky ...
kajtan podvonik uz aj tu vypisuje :D ach jaj
a ty chodis do roboty alebo do skoly??ked tak dlho vylihujes:Djj aj ja sa aspon mame motivaciu som zvedava kolko shucdneme drzim palce