Caute,
Od pondelka zacinam a hladam niekoho kto by zacal so mnou.
Potrebujem schudnut 25 kg do 20.jula.09
Takze mam co robit
90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??
juuuj dala som si ovsene vlooocky dneska a mam ovocny deen ale tak dneska som asi 2 hodinky chodila bola som dost unawenaaa uz sa to nesmiee statt
Ahojte,som jedna z tych,ktore zacali dietu 2.3.neozvala som sa lebo som mala problem s PC a tak hlasim,ze som vydrzala.Dnes je to 16-ty den a som uplne v pohode.Dnes vecer sa postavim na vahu druhykrat pred tyzdnom to boli dve kila dole.Prvy tyzden bol hrozny ale zvladlo sa to.Vysledky badat aj pred zrkadlom a pocit je to fantasticky.Dietu drzim podla knihy a su tam jedla, ktore su celkom fajn.Da sa to naucit.Takze dnes po vayeni sa ozvem.Zatial ahojte.
mne dobree,,ja mam teraz asi 8den musela by som sa pozriet do diara:)ale ja som zacala az o tyzden od oficialneho zalozenia tejto straanky lenze tie prve baby co zacala drzat uz aj skoncili ja som tu z vas asi najdlhsiee no ja mam dnes ovocny den a zatial som mala 3 banany:(je to asi wela co??do vecera uz len zeleninku
..ak mozem napisat svoj nazor tak nie je velmi dobre kombinovat antikoncepciu s dietou...dnes som si musela dat k vyzive piskoty na obed...trosku zhresenia no...a na veceru bude misa ovocia pokrajana a poliata medom a orechy si nasypem...dufam ze to nejako zvladnem, moj prvy ovocny den..a mam svalovku po vcerajsom aerobiku...a zajtra asi na stroje do fitka....juchuuu...a na obedik budu stehna kuracie s paradajkovym salatikom...pekny den...a aky je na tejto stranke oficialne dnes den?
ahoj niqi, ach dakujem ..aspon troska si ma ukludnila ... ako sa dari tebe ?
BUD RADA ZE LEN JOGURT ja ked som volakedy drzala o boli take prehhresky ako klobasa keksiky a taak a teraz wobec:))
ahojte kočky , ja som zo seba trocha smutna lebo mam ovo den a rano isiel jogurt a vela ovocia pocas dna ... tda vela ananasu :(((
tak na veceru som si dala 2 polystyreny s maslom:)zajtra ma caka ovocny den mam uz nakupene zasoby tak hadam to vydrzim:)