90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??

ajka36

Ahojte, tak bola som na vahe a ukazala o dalsie dve kila dole takze dokopy je to 4 kg za dva tyzdne.Velmi sa tesim.Bojujem dalej o tyzden som tu zas.Majte sa.

niqi

juuuj dala som si ovsene vlooocky dneska a mam ovocny deen ale tak dneska som asi 2 hodinky chodila bola som dost unawenaaa uz sa to nesmiee statt

ajka36

Ahojte,som jedna z tych,ktore zacali dietu 2.3.neozvala som sa lebo som mala problem s PC a tak hlasim,ze som vydrzala.Dnes je to 16-ty den a som uplne v pohode.Dnes vecer sa postavim na vahu druhykrat pred tyzdnom to boli dve kila dole.Prvy tyzden bol hrozny ale zvladlo sa to.Vysledky badat aj pred zrkadlom a pocit je to fantasticky.Dietu drzim podla knihy a su tam jedla, ktore su celkom fajn.Da sa to naucit.Takze dnes po vayeni sa ozvem.Zatial ahojte.

niqi

mne dobree,,ja mam teraz asi 8den musela by som sa pozriet do diara:)ale ja som zacala az o tyzden od oficialneho zalozenia tejto straanky lenze tie prve baby co zacala drzat uz aj skoncili ja som tu z vas asi najdlhsiee no ja mam dnes ovocny den a zatial som mala 3 banany:(je to asi wela co??do vecera uz len zeleninku

anavi

..ak mozem napisat svoj nazor tak nie je velmi dobre kombinovat antikoncepciu s dietou...dnes som si musela dat k vyzive piskoty na obed...trosku zhresenia no...a na veceru bude misa ovocia pokrajana a poliata medom a orechy si nasypem...dufam ze to nejako zvladnem, moj prvy ovocny den..a mam svalovku po vcerajsom aerobiku...a zajtra asi na stroje do fitka....juchuuu...a na obedik budu stehna kuracie s paradajkovym salatikom...pekny den...a aky je na tejto stranke oficialne dnes den?

niqi

BUD RADA ZE LEN JOGURT ja ked som volakedy drzala o boli take prehhresky ako klobasa keksiky a taak a teraz wobec:))

kiarusenka1

ahojte kočky , ja som zo seba trocha smutna lebo mam ovo den a rano isiel jogurt a vela ovocia pocas dna ... tda vela ananasu :(((

niqi

tak na veceru som si dala 2 polystyreny s maslom:)zajtra ma caka ovocny den mam uz nakupene zasoby tak hadam to vydrzim:)