90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??

iveko

ahojte ženy.Ja sa dnes idem odvážiť,a dúfam,že ma tá maminá váha nesklame. Nedodržiavam to sto percentne ale vynechala som 99%chlieb z mojho jedálnička a cvičím každý deň dvakrát.Merala som sa,asi o dva centimetra som menšia tak dúfam že,to váha ukáže.Už sa teším ešte dnes vám napíšem pa

meduska

ahojte . . .neviem,ako vydrzim ten dnesny ovocný-este ani jeden som nevydrzala a vzdy som si dala spon chleba s rajciakom na obed-uvidim ako dnes . . . drzte sa

anavi

Ahojte...tak ja dnes naplno zacinam dodrziavat, dnes ovocny si dam den...som zvedava dokedy:)..ale vazne...a po vcerajsku mi je aj dost zle a nechcite vediet co vsetko moj zaludok videl...ach jaj tak zatial a pekny vikend prajem

sofijka

Ahojte....ja drzim tiez dietu od 2.3 a mam iba 2kg dole a tiez som zacala z velkej vahy ...teraz aspon viem ze nie som sama kto chudne tak pomaly..myslela som ze to pojde rychlejsie ale aj to je lepsie nez nic a cvicim aj 2-3x tyzdene vo fitku...

kiarusenka1

baby ja som zacala 5.3 a ja mam len 2 kg dole ....asipreto ze si obcas dam aj sladke ako napr teraz :((( teraz am slubujem a hlavne sebe ze od zajtra to drzim risne lebo som si kupila nove saty ako inspiraciu :))))

anavi

Ahojte...krasny den vam prajem...ako sa dari...sa mi tak zda ze sa vam pisat nechce...ci ste vsetky vonku a sportujete?hmmm? ja si dam tiez dnes cestoviny...s nicim paradajkovym...a po zajtrajsom ovocnom zacinam brat vazne a striktne dodrziavat lebo inac mam prehresky casto...a potom ziadne vysledky a sa aj cudujem potom...hmmm

meduska

Ahojte-dala som si zaväzok-ze sa odvazim az po dalsom ovocnom dni-nie tom zajtrajsom-lebo klesa motivacia - dnes ranajkujem pomelo-na obed budu spagety s omackou z obchodu-zeleninovou-v skle-Maggi - a vecer si dam korneto-mnaaam-tesim sa

anavi

a preco si myslis ze mam rychlejsi metabolizmus...? kvoli tomu kilu? to je skor tak ze posledne dva tyzdne mi vaha kolisala medzi 62 a 60 a teraz sa to konecne ustalilo...tak som sa tak chcela trosku pochvalit ..uz to bolo aj 59 ale som sa dozvedela od kamaratok ze mam zlu vahu...ze o dve kila viac vazi...a mozno sa to len im nepaci...a mozno si kupim novu...viete mi nieco odporucit? cenovo aj pristupne...?

mia

Anavi,
tu sojovu tycinku asi nie okrem tretieho dna. Myslim koli tomu ze to obsahuje rafinovany cukor a delenej strave Korinkovej (to na mna jeden cas posobilo)som citala ze je nutne sa maximalne vyhybat rafinovanemu cukru lebo to spomaluje chudnutie, asi by nam to malo stacit len v ten treti den.
Ale mas rychlejsi metabolizmus...

mia

tak ja urcite od dneska vysadzujem tu kolu lightku. mala som asi zostat pri mojom povodnom plane sa vazit raz za dva tyzne no aspon viem teraz ze ako to posobi.
ked sa meram mam o centimeter menej v pase a bokoch.pomaly dalej zajdes...:)
len neviem ako to potom stihnem do toho Jula.
majte sa pekne drzim palce